64% 45 szavazat
Rossz pénz

Rossz pénz

Criminal
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
32
Szereplők (32)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Los Angeles alvilágában üzérkedik két csaló. Profi módon fosztanak ki pincérnőket, vagy éppen milliomosokat. Legnagyobb dobásuk azonban a Kilenc királynő nevű bélyegsorozat hamisítványának eladása volna; az üzlet révén 750 ezer dollár ütné a markukat.

(erare)

Rendező: Gregory Jacobs
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2005.05.31.
Több
John C. Reilly
Diego Luna
Diego Luna
John C. Reilly
Maggie Gyllenhaal
John C. Reilly
Diego Luna
John C. Reilly
Diego Luna
 
2018.11.30 Berto49

legújabb vélemény

Egy újabb amerikai remake

Gregory Jacobs volt legügyesebb, mivel neki sikerült megkaparintania a "Kilenc királynő" amerikai változatának a megrendezési jogát. Számomra – amit eddig csak sejtettem – kiderült, hogy John C. Reilly nagyon jó színész. Mr. Celofánként a "Chicago"-ból figyeltem fel rá, ebben a filmben néhány jelenet erejéig még Ricardo Darín alakításával is egyenértékű a játéka. Nem sokban különbözött az eredetitől, csak néhány apró eltérés volt (például bélyeg helyett ritka papírpénz volt az eladandó hamísított dolog), az értékelésem majdnem megközelíti az eredetit, csak sajnos nincs háromnegyedes lehetőség.

0
 
2018.03.28 grigoriy1rem

Sajnos ez csupán egy átlagos rablópandúros film, amit ugyan egyszer meglehet nézni, de ennél többre sajnos nem képes ez a koncepció. Szerintem nem igazán mutat olyat, amit már eddig is ne láttunk volna.

0

A film összbevétele 14 688 078 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A Warner Independent Pictures stúdió 4. forgalmazott filmje.Szerző: mamiéstöti2

#2