Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Dangal
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Mayolika   2019. 08. 08.

legújabb vélemény

Aamir a feminista

Van egy jelenete a filmnek, ahol a két lány lázadozik az edzések miatt, és panaszkodnak a barátnőjüknek, akit éppen akkor adtak férjhez alig 14 évesen. A barátnő könnyes szemmel ébreszti rá őket, milyen szerencséjük van egy gondoskodó apával, aki nem akarja férjhez kényszeríteni őket egy ismeretlenhez, akivel örökre el kell menniük a szülői házból, hanem a maga módján kenyeret ad a kezükbe, hogy önállóan rendelkezhessenek majd az életükről. A lányok magukba szállnak, és onnan ugyanolyan megszállottan dolgoznak a sikerért, mint az apjuk. Ritka pillanat az ilyen indiai filmben. Aamir, aki hozzáhízott a szerephez fantasztikusat alakít, a történet nagyon erős, bár vannak fenntartásaim a női birkózás ellen, ebben a filmben valahogy természetes és emberi az egész. Kár a végére az a feszültségkeltésnek szánt felturbózása a konfliktusoknak, anélkül is lebilincselő lett volna az egész film. ÉS a vége persze zsepi igényes. Ajánlom megnézésre.

 
airbus   2017. 06. 15.

Ami engem illet, élveztem minden percét a filmnek. Jó hangulata van, remek alakításokkal. Tetszett a helyszín és maga a díszlet, ráadásul a párbeszédek is nagyon ültek az egészben.


 
Rajkó   2017. 01. 11.

A Dangal nagyon ütős indiai film, nem az a tipikus gagyi bollywoodi zagyvaság, amelyek annyira hírhedten szürreálisak. Ez épp az ellenkezője, nagyon jó képet mutat a küzdeni akarásról. Szuper film!

Aamir Khan
Aamir Khan
Aamir Khan
 
Nincs ezen mit ragozni, ez egy jó film, amelyre érdemes rászánni a játékidőt.

9/10 több»

A film összbevétele 302 895 451 dollár volt (imdb.com).

 

A "dangal" egy indiai kifejezés arra, ahol a birkózók egymással küzdenek.

(rbernadett)
 

Aamir Khan 28 kilót szedett fel a szerep kedvéért, így jelenleg most 98 kilót nyom.

(rbernadett)
 

Állítólag a főszereplő, Aamir Khan és a rendező, 3000 lányt hallgatott meg Mahavir Singh Phogat lányainak szerepére.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.