60% 48 szavazat
Démoni játék

Démoni játék

Witchboard
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
4
Képek (4)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A spiritiszta betűjáték, az Ouija tábla évszázadok óta népszerű. Ez az eszköz alkalmas a természetfeletti dolgok felfedézésére. Megoldja azokat a rejtélyeket, amelyek az emberi értelem felett állnak. Egy házibulin előkerült a titokzatos játék és bizarr események veszik kezdetüket. Sikerül kapcsolatot teremteni egy halott kisfiú szellemével, de a gonosz erők is elszabadulnak.

Rendező: Kevin Tenney
Író: Kevin Tenney
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier: 1986.12.31.
 
2020.04.27 BoBamburg

legújabb vélemény

Nem rossz film, de jóval erősebb misztikus horrorokat termelt ki a korszak. Ettől függetlenül a szellemek és ouija kedvelőinek okozhat kellemes perceket, mert apró hibái ellenére is egy szép próbálkozás.

0
 
2019.05.18 Yosihiro

Démoni játék

Az a film már kezd a horror filmekre hasonlítani de mégis egy misztikus jelzöt adnér rá. A történet jól felvezetett és a történések is fokozzák az izgalmat. A megjelenítés igazából nem ilyesztö rémísztö. Maga film képi hatásai jól sikerültek a bennünk lévö edneralin kicsit felpezsdül de ettöl több nem történik. A színészek egy közepes színvonalat hoznak ami nem tudja a filmet a jó kategóriába emelni. Én igazából egy folytatást elvártam volna de nem tudom csináltak -e újabb részt. Összeségében a képi vágások és rendezés már már eléri a jó kategóriát és néhol pedig elég bugyuta jeleneteket kapunk. A hang azt mondhatnám jó de a három csillagnál nem tud feljebb emelkedni. A démon hangja ugyan irritálóan morog ez képletesen nem rossz de én mást alkalmaztam volna. A történet remekül fel lett építve és csak talán a nyomozó szerepe lógott ki a sorból amiot szerintem böviteni kellett volna vagy érdekesebbé tenni. A ki szereti a horrorfilmeket az biztosan nem fog csalódi. Nekem a vége is tetszett mert a jó gyözött és happy and lett a vége.......Üdv, Yosi

0
 
2016.10.28 grufa

kicsivel átlag fölötti B-kategóriás film, amiben szépen fokozatosan adagolják az izgalmakat, és kicsit a félelmet is

0

A film összbevétele 7 369 373 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmben látható ház korábban "szerepelt" már a Waxwork (1988) és a Willard (1971) című filmekben is.Szerző: dulkap

#2