Egy sikeres rapper, kiábrándulva a zeneiparból és a hírességgel járó nyomásból, maga mögött hagyja a várost és a karrierjét, hogy egy kisvárosi közösségben találja meg önmagát.
(Csillag Lajos)
A Vesszen a király (2021) a MAFAB közösségének véleménye alapján lassú tempójú, mégis erős színészi játékra épülő dráma. A filmet a MAFAB.hu-n 3 értékelés alapján megosztó fogadtatás övezi, tetszésindexe jelenleg 53%. A nézők a történetet és a színészi játékot emelik ki, ugyanakkor a lassú tempót, valamint a befejezés szimbolikájának zavarosságát is visszatérően említik. Diego Ongaro filmje a felnövéstörténet, a pszichológiai dráma és a showbizniszdráma elemeit kapcsolja össze; a főbb szerepekben David Krumholtz, Jamie Neumann és Freddie Gibbs látható. A cselekmény egy sikeres rapper útját követi, aki a zeneipar és a hírnév nyomása elől egy kisvárosi közösségbe vonul vissza, hogy újra megtalálja önmagát.
Hirdetés
IMDB értékelés:
5.8/10
Rendező: Diego Ongaro
Író: Xabi Molia, Diego Ongaro
Író: Xabi Molia, Diego Ongaro
Zene: Nathan Halpern
Szereplők: David Krumholtz, Jamie Neumann, Freddie Gibbs, Bob Tarasuk, Sharon Washington, Lori Evans, Terry Holland, Ella King
Premier: 2021.07.11.

Freddie Gibbs
Ez a film határozottan egy kicsit lassú, de van egy nagyszerű történet, néhány nagyszerű színészi játék. Nekem tetszett.