Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Három
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
kmona   2017. 12. 13.

legújabb vélemény

A film nagyon sok rétegből áll, amelyre talán egy élet is kevés, hogy kibontogassa az ember, persze túlzok, de ettől függetlenül ez egy nagyon tartalmas és elgondolkodtató alkotás, amit nem elég egyszer megnézni. A téma, amit fejtegetni próbál nem pusztán társadalmilag de magunkra nézve is fontos lehet.

 
Berto49   2017. 06. 12.

Témáját is, megvalósítását is tekintve különleges film. Egy 20 éve együttélő pár mindkét tagja, a férfi is és a nő is beleszeret egy Adam nevű férfibe. A kapcsolatból a nő ikerpárral lesz terhes. A film befejező képsora: mindhárman boldog meztelenségben fekszenek egymás mellett. Nekem a "Teoréma" jutott eszembe, bár az sokkal filozófikusabb mű, általános érvényű mondanivalóval, ez inkább formai eszközeivel – amit már a "Lé meg a Lola" c. filmből ismerhettem – tűnt ki a látott filmek sorából.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.