Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Isten keze (2021)

È stata la mano di Dio
Filmadatlap
 
23
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Galéria (5)

Filippo Scotti

Videók (2)

 
Fikatours_blogger   2021. 12. 19.

legújabb vélemény

0
Nagyon olasz, kissé nápolyi

A filmnek nincs íve. Olyan, mintha a szerző írás közben találná ki, hogy folytatódjon a sztori. Az elején még szórakoztatóak a karakterek, a helyszínek, de egy idő után vontatottá válik a film, ahol a különböző szálakat csak a rokoni kapcsolat tartja össze. A befejezés fantáziátlan, ráadásul rengeteg kérdést hagy lógva.

 
Remes982   2021. 12. 16.

0

Úgy érzem ahhoz, hogy élvezd ezt a filmet olasznak kell lenned és a forgatási helyszínekhez közel élni. Személy szerint unalmasnak, lassúnak találtam, helyenként gusztustalan, ritkán humoros. Nem hiszem hogy nagy közönsége lesz.

 
DJluki   2021. 09. 15.

0

Szépnek találtam a történetet, ami az ártatlanságról, annak elvesztéséről és a végzetről szól. Nekem tetszett, a rendező nagyon jól vizualizálta az élettapasztalatokat.

 
„Ne menj el, csinálj filmeket itt, hát nálunk ne találnál történeteket?” - szól a mondat Fabiettónak a film végén, Paolo Sorrentino pedig tulajdonképpen meg is fogadta ezt a tanácsot. Ha el is hagyta Nápolyt, most visszatért oda, Maradonához, a családjához, szüleihez, traumáihoz. Soha rosszabb visszatérést! több»