Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Édesek és mostohák (1998)

Stepmom
Filmadatlap
 
32
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Jena Malone

Videók (2)

 
Ildikó Bacskai   2023. 03. 04.

legújabb vélemény

0
Édesek és mostohák (1998)

Tüneményes, keserédes film, nagyszerű színészekkel, hiteles, valósághű rendezéssel. Nagyon emberi, megható történet.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 04.

1

"Utálni fogjuk őt, ha te azt szeretnéd, hogy utáljuk, anya" Szeretem az ilyen családi drámákat, amelyeknek középpontjában gyakorta szerepel a rák, az a kíméletlen kor, amely nem válogat, gond nélkül megtámad szegényeket és gazdagokat, családanyákat é... több»

 
Klauka89   2021. 09. 12.

0

Csodálatos és megható. Legjellegzetesebb eleme: ♪ ain't no mountain high enough ♫. 10/10

 
varkonyiildi   2018. 08. 10.

2

Az édesek és mostohák még így húsz év távlatából is nagyon jó dráma. Simán felveszi a versenyt a mai filmekkel, nem is beszélve a fantasztikus szereposztásról.

 
Eniq   2019. 12. 08.

1

Szinte egy tökéletes családi dráma minden volt benne ami kellett. A legjobb színészeket válogatták ide a szülőktől kezdve a gyerekekig, de a kedvencem Julia Roberts volt. Nagyon jól lett felépítve a film én imádtam minden percét egy percig sem tartottam unalmasnak, a zenéket is nagyon szerettem benne illett a filmhez.

 
kevelin   2017. 10. 21.

0

Tökéletes alakítás minden főszereplő részéről. Nagyon jól bemutatja a film azt a reménytelenséget amit egy rákban szenvedő beteg érez de egyben bemutatja azt is hogy sokan semennyire erősek és tudják kezelni amennyire ezt lehetséges.

 
valery   2017. 01. 24.

0

Kedvenceim közé tartozik Julia Roberts, Susan Sarandon és Ed Harris. Nagyon jó volt látni őket egy filmben, tökéletes triot alkottak. Megható és szép történet megfelelő zenei aláfestéssel.

A film összbevétele 68 573 131 dollár volt (imdb.com).

 

Chris Columbus kislánya, Eleonor kapott egy kis cameo szerepet a filmben, a balett csoportban az egyik lányt alakítja.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A dal, amit Julia Roberts karaktere énekelt a kis Ben-nek a kórházban az If I needed you című szerzemény, amelyet Roberts ex-férje, Lyle Lovett adott elő az 1998-as, Step inside this house című albumán.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet Chris Columbus rendező az édesanyjának, Irene Colombus-nak ajánlotta, aki egy évvel a film elkészülte előtt halt meg rákban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Habár filmbeli karaktereik szerint Julia Roberts és Susan Sarandon sokszor nem értenek szót egymással, a valóságban nagyon jó barátok és ők választották speciálisan ezt a filmet, hogy együtt játszhassanak benne.

(rbernadett)