Isabelnek, a tehetséges divatfotósnak meggyûlik a baja élettársa vásott kölkeivel. Luke ugyanis két gyermek apja, volt neje, Jackie ráadásul a mamik mintaképe. A két nõ között tehát korán sem felhõtlen a kapcsolat. Idõtlen idõkig is tarthatna az állóháború, ha… több»
Tüneményes, keserédes film, nagyszerű színészekkel, hiteles, valósághű rendezéssel. Nagyon emberi, megható történet.
"Utálni fogjuk őt, ha te azt szeretnéd, hogy utáljuk, anya" Szeretem az ilyen családi drámákat, amelyeknek középpontjában gyakorta szerepel a rák, az a kíméletlen kor, amely nem válogat, gond nélkül megtámad szegényeket és gazdagokat, családanyákat é... több»
Szinte egy tökéletes családi dráma minden volt benne ami kellett. A legjobb színészeket válogatták ide a szülőktől kezdve a gyerekekig, de a kedvencem Julia Roberts volt. Nagyon jól lett felépítve a film én imádtam minden percét egy percig sem tartottam unalmasnak, a zenéket is nagyon szerettem benne illett a filmhez.
Chris Columbus kislánya, Eleonor kapott egy kis cameo szerepet a filmben, a balett csoportban az egyik lányt alakítja.
(ArpiHajdu és Réci)A dal, amit Julia Roberts karaktere énekelt a kis Ben-nek a kórházban az If I needed you című szerzemény, amelyet Roberts ex-férje, Lyle Lovett adott elő az 1998-as, Step inside this house című albumán.
(ArpiHajdu és Réci)A filmet Chris Columbus rendező az édesanyjának, Irene Colombus-nak ajánlotta, aki egy évvel a film elkészülte előtt halt meg rákban.
(ArpiHajdu és Réci)Habár filmbeli karaktereik szerint Julia Roberts és Susan Sarandon sokszor nem értenek szót egymással, a valóságban nagyon jó barátok és ők választották speciálisan ezt a filmet, hogy együtt játszhassanak benne.
(rbernadett)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »