Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Hakker   2018. 02. 18.

Nem rossz film, de vannak lényegesen jobb drámák. Malkovich-nak jó volt az alakítása és ez sokat dobott a filmen. Miután láttam a filmet, nem bánom, hogy nem olvastam könyvben és valószínűleg Steinbeck-től nem is fogok olvasni. Biztos vagyok benne, hogy remek író, de nem teljesen az én világom.

 
bizsuzsi@citromail.hu   2016. 01. 12.

Mind a könyv mind a film remek alkotás profi rendezés. Steinbeck egyik Legjobb alkotása. Mély emberi érzések körül forog a film ami által nagyon drámai és érzelmekre ható megható lesz.


 
pillacica7   2015. 02. 11.

Szerintem ez egy nagyon nagyon jó könyv és film, különleges és elgondolkodtató. John Steinbeck műve egy igaz történet a barátságról, beilleszkedésről, a nőkről , a felelősségről és mindenről, ami felnőtté teszi az embert. Érdemes megnézni!

 
babus1004   2015. 03. 29.

Érdekes film és történet. Elgondolkodtató, érdemes megnézni a filmet és elolvasni a könyvet. A színészek remekül alakítanak. Megható, komoly történet.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.