Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77

Egy veszedelmes elme vallomásai (2002)

Confessions of a Dangerous Mind
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
24
Képek
2
Videók

Vélemények: Egy veszedelmes elme vallomásai (2002)

 
Garfbob10   2019. 06. 29.

legújabb vélemény

Egy bérgyilkosként tevékenykedő tévéproducer hol feszült, hol vicces története, mely néha hihetetlen, de mégis hihető marad. Sam Rockwell ismét bizonyítja tehetségét, George Clooney pedig azt, hogy a színészkedés mellett rendezni is tud. Carter Burwell pedig továbbra is remek zenét szállít, ami remek atmoszférát ad a filmnek.

 
Pumpu   2016. 08. 31.

Clooneyt mint színészt valahogy sosem csíptem, de rendezőként nálam elsőre betalált, nagyon ötletes, nem átlagos filmet alkotott


 
ovejuna   2014. 10. 28.

George Clooney bebizonyította, hogy rendezőként is kiváló, és remélem, hogy várhatunk még tőle érdekes dolgokat, egymás után húzta elő a jobbnál jobb ötleteket. Nagyon jó a film vizualitása, ami végig remek atmoszférát nyújt, emellett tele van paradoxonokkal és elképesztő humorral. Fantasztikusak a színészek is, szóval összességében csak pozitívumokat tudok róla mondani.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.