Életrevalók

Intouchables

2015.02.21 ildimari92

Könnyed, nagyon szórakoztató és megható film. Nagyon szívesen néztem minden egyes percét. A drámaisága 100%ig átérezhető, a komikuma szórakoztató. A filmzene is eléggé el lett találva. Kiszámítható befejezés, persze ennek a filmnek nem ez a lényege :).

2015.02.17 Robi

A nehezebb helyzetben levő könnyebb és a könnyebb helyzetben levő ember mégis nehezebb helyzetben van...Az egymás segítése és támogatása,Drissnél a mentális változás,ahogy a szegény és műveletlen világból belekerül egy művelt és visszafogott világba ... Több

2017.11.12 123456

Ez a film egyben vicces és egyben tanulságos is. A Főszereplők zseniálisat alkottak. Nagyon király ez a film, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nincsen róla rosszindulatú véleményem! :D

2017.03.14 ericsuj

Ez a film mai napig a pendriveom-on van, hihetetlenül jól megcsinálták, tanulságos, eltalált szereplők, igaz történeten is alapul, ne hagyja ki senki!

2015.02.19 Rivendin

Mindkét szereplő kiszolgáltatott állapotban van, egyiküknek a tolószéke és saját testének rabságában kell élnie, míg másikuknak Francia ország szegén negyedében egyik napról a másikra tengeti mindennapjait. De a sors összehozza őket és megmutatják, h... Több

2022.03.02 vajafejeden

Bármikor rosszkedvű vagyok, csak bekapcsolom ezt a filmet, és megnyugszom, megmelegszik a szívem, majd jó kedvem lesz. Még sok ilyen filmet kéne gyártania a franciáknak!

2019.03.27 süti1999

Ez egy nagyon szép film egy barátság kialakulásáról, arról, hogyan változik meg egy ember és arról, hogyan bízik meg az ember. Egyszerre vicces és szomorú is a történet.

2017.08.15 Sheeny004

Ilyen filmeket kéne mutatni a gyerekeknek még az általános iskolában talán másképp látnák a dolgokat. Életcélt ad megmutatja hogy semmi sem lehetetlen. Remek film lett. Csak ajánlani tudom.

2015.02.18 wimate

Tökéletes történet. Tökéletes film emberséggel. Egy film amit látni érdemes.

2015.10.20 Graci

A film igazán érzelmes, humoros és szórakoztató is egyben. A történet magával ragadó és tanulságos is, melyet mindenkinek érdemes megnéznie legalább egyszer.

2015.03.21 klaumau

Én még kevés olyan filmet láttam, amikor két "világ" találkozik. Nagyon megható és szórakoztató is egyben ez a film.

2015.03.06 Norr91

Hihetetlen szép és megható film. Nincs annál jobb látni, amikor tolószékkel korlátozott embernek is megmarad a humora, életrevaló marad.

2015.02.17 borka91

Komoly témájú film, kellő mennyiségű humorral fűszerezve. Életszagú, végre nem próbálja előadni senki egy film kedvéért, hogy könnyű egy mozgáskorlátozott élete, és a körülötte dolgozó emberek élete. Emberséges, szerethető karakterekkel. Egyre jobban kedvelem a francia filmeket! Mindenképp nézd meg :)

2018.07.21 Labodix

Zseniális film! Film közben a röhögéstől sírtam, a végén pedig a meghatottságtól! Egy remekmű!