Nagyon jó! Imádom. Ez az a film végre nem valami sablon sztorival rendelkezik! Nem egyszer nézős film. Tökéletes sztori és az alakítások is rendkívüliek!
Könnyed, nagyon szórakoztató és megható film. Nagyon szívesen néztem minden egyes percét. A drámaisága 100%ig átérezhető, a komikuma szórakoztató. A filmzene is eléggé el lett találva. Kiszámítható befejezés, persze ennek a filmnek nem ez a lényege :).
Bármikor rosszkedvű vagyok, csak bekapcsolom ezt a filmet, és megnyugszom, megmelegszik a szívem, majd jó kedvem lesz. Még sok ilyen filmet kéne gyártania a franciáknak!
Ez a film egyben vicces és egyben tanulságos is. A Főszereplők zseniálisat alkottak. Nagyon király ez a film, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nincsen róla rosszindulatú véleményem! :D
Ez a film mai napig a pendriveom-on van, hihetetlenül jól megcsinálták, tanulságos, eltalált szereplők, igaz történeten is alapul, ne hagyja ki senki!
Ez egy nagyon szép film egy barátság kialakulásáról, arról, hogyan változik meg egy ember és arról, hogyan bízik meg az ember. Egyszerre vicces és szomorú is a történet.
Ilyen filmeket kéne mutatni a gyerekeknek még az általános iskolában talán másképp látnák a dolgokat. Életcélt ad megmutatja hogy semmi sem lehetetlen. Remek film lett. Csak ajánlani tudom.
Hihetetlen szép és megható film. Nincs annál jobb látni, amikor tolószékkel korlátozott embernek is megmarad a humora, életrevaló marad.
A film igazán érzelmes, humoros és szórakoztató is egyben. A történet magával ragadó és tanulságos is, melyet mindenkinek érdemes megnéznie legalább egyszer.
Én még kevés olyan filmet láttam, amikor két "világ" találkozik. Nagyon megható és szórakoztató is egyben ez a film.
Komoly témájú film, kellő mennyiségű humorral fűszerezve. Életszagú, végre nem próbálja előadni senki egy film kedvéért, hogy könnyű egy mozgáskorlátozott élete, és a körülötte dolgozó emberek élete. Emberséges, szerethető karakterekkel. Egyre jobban kedvelem a francia filmeket! Mindenképp nézd meg :)