Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
Vélemények
25
Képek
2
Videók
Ema
Mariana Di Girolamo

A film összbevétele 62 997 dollár volt (imdb.com).

 

A felkészülés részeként Mariana Di Girolamo táncórákat vett. A színésznő e mellett balett és pilates órákat is látogatott, hogy javítva a testtartásán valóban profi táncosnak tűnhessen a kamerák előtt.

(hp)
 

Az Ema forgatása 2018 augusztusában zajlott.

(hp)
 

A film forgalmazója, a Mubi eredetileg mozis premiert tervezett, de a koronavírus-járvány miatt végül a streaming szolgáltatók kínálatában debütált a produkció május 2-án az Egyesült Királyságban, Írországban és Indiában.

(hp)
 

A film világpremierje 2019. augusztus 31-én volt a Velencei Filmfesztiválon, melyet követően szeptember 9-én a tengerentúlon, a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatkozott.

(hp)
 

A film kimagasló kritikai fogadtatásban részesült. Az Ema jelenleg 91 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2020. június).

(hp)
 
Az Ema talán nem tartozik Pablo Larraín legnagyobb filmjei közé, ám ennek ellenére magán hordozza korunk egyik legkiemelkedőbb rendezőjének minden pillanatban magával ragadó audiovizuális érzékenységét és az egyedi eseteket minden pillanatban messzebbről is láttatni képes, kiemelkedő intelligenciáját. több»
 
Bár van benne néhány kétségtelenül emlékezetes jelenet, a füstje jóval nagyobb, mint a lángja – s az sem marad sokáig a moziteremben. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.