Esőember

Rain Man

2017.03.14 ericsuj

no igen, itt is csak ezt tudom elmondani mint a forest Gump nál... érdemes megnézni az autista emberek világáról szóló filmeket. Érdekes,más oldalról közelíti meg közös világunkat.

2015.10.20 Graci

Nagyon aranyos film, Dustin Hoffman alakítása egyszerűen kiváló, Tom Cruise pedig jó választás volt hozzá. A történet azonban nagyon tanulságos és megható. Mindeninek csak ajánlani tudom.

2015.03.21 klaumau

Egyszerűen óriási a film, Dustin Hoffman és a film zenéje egyaránt fantasztikus. Hallottam, hogy Dustin Hoffman a film forgatása elött beköltözött egy ilyen betegekkel foglalkozó intézetbe, és hónapokig vizsgálta a viselkedésüket. Remekül vissza is adta.

2017.02.19 Tysoon87

Dustin Hoffman nagyon nagyot alakít a filmben A film zenéje is csodálatos és örökzöld " Naná, hogy nincs juharszirup az asztalon, naná..... "

2018.07.15 Maestro

Tényleg zseniális.

2016.04.26 alien007

Több szempontból is mérföldkő ez a film. Végre egy hollywoodi film, ami foglalkozott az autizmussal, illetve ennek nyomán sorra születnek azóta is olyan alkotások, amelyek hendikepes főhősökről szólnak. Dustin Hoffman óriási benne, de Tom Cruise igen gyenge, bár a karakterét megfelelően hozza.