Farkasokkal táncoló

Dances with Wolves

2017.05.29 Zoer8993

Nagyon vártam a filmet és amennyire vártam akkora nagy bukta lett nálam. Valahogy egyszerűen nem tudott semmivel se megfogni, nem tudtam mi a gond vele de untatott.

2015.07.11 moony5972

Egy igazi klasszikus film, ami jobb, mint várná az ember. Persze nem csak az effektek és a látványvilág miatt, hanem a sztori, amit aláépítettek kiválóan szerepel.

2016.10.02 Lost Silver Book

A történetre már nagyon nem emlékszek, csak arra, hogy nagyon ki voltam rajta akadva és éreztem ahogy az igazságtalanság és tehetetlenség érzése eluralkodik rajtam, majd nagyon sírtam. Kevin és a farkas megérinti az emberek szívét ebben a történetben... Több

2015.07.17 rhamus

Mennyire jó ez a film, nem is nagyon tudom, hogy ki az, akinek ez ne tetszene. Zseniális színészi játék látható a filmben. Bátran ajánlom mindenkinek aki kicsit is ad az ízlésre. Szerintem nem fogja megbánni.

2015.06.25 FarZoo

Egy igazi klasszikus, időtálló film. Látványos jelenetekkel, izgalmas eseményekkel teli. Nem utolsó sorban színészi alakításban is kiváló, nagyon meggyőzően alakít benne K.Costner.

2016.07.19 Bog1

Rendkívüli, érzelmes, szeretettel teli film akadt a kezembe jó pár évvel ezelőtt. Talán azt is meg merném kockáztatni, hogy az eddig látott legjobb film számomra. Ha valami tény értelmeset, mondanivalóval rendelkező filmet szeretnél, akkor megtaláltad a te filmedet ma estére:)

2015.11.18 Regi82

Igazi harmónikus,tiszta,szerethető film. Kevés olyan film van ami ilyen sokáig 3 óra le tud kötni. A film zenéje kiváló és igazán szerethetőek a karakterek is. Kellemes a szerelmi száll nincs túlnyálazva. Az a tanácsom,hogy nem kell megijedni a film ... Több

2015.10.16 Blindspot

Végre valami használható. Egész erős film lett, erre azt mondhatom, hogy megérte a pénzét és teljesen ki tudott kapcsolni. Nekem ez az egyik szempont, ami szerint filmet nézek. Persze fontos a jó sztori is de mit ér egy sablon sztori ha nem tudják kellő módon eladni.

2014.11.07 tamas84

Az egyik kedvencem az indiánok és a fehérek kapcsolatát bemutató filmek közül. Nagyon jól felépített történet, amiben tényleg azonosulni tudsz az egész helyzettel, olyannyira, hogy amikor (spoilerezek) a végén jönnek a katonák és mindent tönkreteszne... Több

2015.11.23 Beniko

Jó, de számomra mégsem ez a legjobb western, amit Kevin Costnertől láttam. Tökéletesek a képi megjelenítések, az alakítás. Nekem akkor is ez egy kicsit hosszú.

2016.02.09 Kandurbaba

Időtálló klasszikus film, ami ma is megállja a helyét. Kevin Costner talán legjobb és leghíresebb filmje. Izgalmas, többször is nézhető, igazi klasszikus!

2016.02.22 Telezsu

Ma is időtálló, klasszikus darab, ami bármikor és akár többször is nézhető. A film magával ragadó, különösen jól és profin alakít benne Kevin Costner, talán a legjobb filmje.

2016.04.25 Macko

Mai szemmel nézve kissé vontatott film, de azt kell, hogy mondjam hogy ez a több mint 25 éves film ma is nézhető és szórakozást nyújt. Kevin Costner egyik klasszikusa.

2015.01.29 amazing12

Az egyik legszebb Indián-fehér ember közötti kapcsolatnak az ábrázolása :)