69% 91 szavazat
Felültetve

Felültetve

Setup
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
16
Képek (16)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Sonny, Vincent és Dave régóta haverok, együtt nőttek fel Detroit „aljas utcáin”. A sors úgy rendelte, hogy mindhárman a bűnnek élnek. Egy gondosan kitervelt, de egyben véres gyémántrablást követően Vincent (Ryan Phillippe) elárulja a barátait: beléjük ereszt egy sorozatot, és hagyja őket elvérezni. Sonny (50 Cent) bosszútól hajtva a nyomába ered a zsákmányt magának megtartó társuknak, ám ahhoz, hogy visszaszerezze, ami jogosan megilleti, egy veszedelmes gengszter-főnökkel kell társulnia. Amikor a hajsza végén szembekerül egykori barátjával, döntést kell hoznia, amely örökké megváltoztatja az életét.

Rendező: Mike Gunther
Forgatókönyvíró: Mike Behrman, Mike Gunther
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2012.07.05.
 
2018.01.19 mamiéstöti2

legújabb vélemény

Bruce Willis nagy kedvencem, de inkább a régebbi filmjeit kedvelem, de itt is hozta az általa játszott karaktert maximálisan.

0
 
2015.05.08 Helgus

Minden történésben találtam kritikát, valószerűtlen az egész. Bruce Willis meg szégyen, hogy elvállal pár percet egy ilyen amatőr alkotásban, nagy szüksége lehetett a pénzre. ami még külön vicc, hogy ő van a borítón és csak mellékszerepben beszélget pár percet.

0
 
2015.05.06 goldfisy

A műfaját nehezen határoltam be a film megtekintése után. Gengszterdrámának sekélyes, időnként kivillanó lazasága pedig igencsak erőltetett. Nagyon sok a klisé, nincsen semmi egyediség.

0

A film összbevétele 2 128 186 dollár volt (imdb.com).

#1