Én nem olvastam el a könyvet. Ez a film viszont tetszett! Egyszer meglehet nézni. Várom a második részt.
Az év legrosszabb filmje már most. Barátnőmmel néztük , de mindketten csalódottan jöttünk ki a teremből. Sablonos történet , kiszámítható végkifejlet és unalmas karakterek! 3/10
Éppen olyan, mint a könyv! Ezért érdemes megnézni, engem lekötött és szórakoztatott, egyáltalán nem volt vészes.
Bár szoros a verseny, de ez valószínűleg az egyik legrosszabb film, amit valaha láttam (és egyben sajnos a legsikeresebb is). Borzasztóak a színészek, a forgatókönyv, tulajdonképpen az egész jelenség. Vicces amúgy, de ebből a történetből is lehetett ... Több
Szirami Gergely (Hollywood Hírügynökség) tökéletesen elmondja a filmről, amit tudni kell :DD Egy takonyízű betűleves, semmit nem ér, kár rá egy percet is pazarolni.
Én nem olvastam a könyvet,de olvasta a kritikákat és el kell mondanom erős túlzás azt mondani a filmről,h szar. Vasárnap este szívesen megnézem,sőt igenis kiváncsi vagyok a köv. részekre,mivel igen csak semmilyen volt a befejezés.Annyi számomra viszont biztos,ez nem egy Valentin napi páros program .
Nekem nagyon tetszett, maga a könyv is nagyon jó volt, habár a szinkronnal nem vagyok kibékülve, feliratosan sokkal jobb. Örülök, hogy lecserélik a rendezőt, sok olyan jelenet volt benn, amit ha az ember nem olvasta a könyvet nem értett pl: amikor christian kérdezi anától, hogy minden megvan-e.
Jó, jó... bár túl értékelt! Nagyobb volt a beharagozása, mint amire ez által lehetett számítani! Egyszer meg lehet nézni fájdalommentesen, de többet nem tud. A színészek tették a dolgukat, de azért nem dobtam hátast az alakításoktól.
Nagyon bánom, hogy megnéztem a filmet. Ennél még az Alkonyat is jobb. Nem szól körülbelül semmiről, csak hogy összejár a csávó meg csaj, azt elvannak. Tényleg nem ajánlom senkinek. Elmúlt évek legnagyobb csalódása.
Csak az nézze meg, aki szellemileg és testleg is kiéhezett tinik szintjén van kortól függetlenül, mert a regény szövegéhez képest a film is bosszantóan rossz lett. :/
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó film, de az. James Dornan és Dakota Johnson remek alakítást nyújtott. Kiváncsi leszek a 2. részére is majd..
Fogalmam nem volt milyen film ez csak azt tudtam, hogy romantikus film. Ezért hát egy romkomot vártam vagy egy Szerelmünk lapjai féleséget. De nem volt ilyen szerencsém. Innentől cselekményleírás!!! Egészen addig meg is felelt az elvárásaimnak míg be... Több