Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
1
Vélemények
7
Képek
1
Videók

 
Berto49   2019. 08. 22.

legújabb vélemény

Esmail Dániában

Általában nincs gondom a filmek értelmezésével, de itt akadtak problémáim. Nehéz spoiler nélkül írni róla, de megpróbálom. Mi volt a célja a főhősnek? Nők kihasználása révén dán állampolgárságot szerezni, ha sikerül is, akkor mi van? A továbbiakban a „biztos” egzisztenciát jelentő költöztetési munkával mire megy? (Eléggé satnya fizikuma volt ehhez a foglalkozáshoz!) A perzsa rendező, Milad Alami egyedüli jóra értékelhető tevékenysége a főszereplő kiválasztása volt, Ardalan Esmaili szemei szinte beszéltek. Sok mindent lehet a film mögé belemagyarázni, de nekem üres művészieskedésnek tűnt. A sarkított véleményem szerint: mindenki maradjon a szülőhazájában, ahová a Sorsa rendelte, ott próbáljon boldogulni. Mi lenne akkor, ha a jobb élet reményében a több mint 82 millió iráni felkerekedne?!

 
Az élmény itt éppen az, hogy megpróbáljunk Esmail páncélja mögé látni, és ez ebben az esetben bőven elég egy kiváló alkotáshoz. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.