Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
6
Vélemények
1
Képek
1
Videók
 
freeman   2020. 08. 14.

legújabb vélemény

király film

 
stevepisti   2020. 08. 08.

Jó kis film!

Spoilert tartalmaz !!! Második világháborús film, de szerintem, talán nem is az miatt érdekes. Utólag néztem meg,hogy ki a rendezője. Az az Eric Bress, aki pl.a Végső állomás és a Pillangó hatás irója is ! Szerintem ebből már lehet sejteni,hogy tartogat némi meglepetést a film. Egy kicsit furcsálottam is,hogy az első incidensek után miért nem hagyták ott a kastélyt, aztán kaptunk rá némi magyarázatot, hogy akkor hadbiróság elé kerülnek meg ezért meg azért kell bevédeni a kastélyt, pedig tizszeres is lehet a túlerő stb., gondoltam,kicsit béna magyarázat,de legyen. SPOILER : Aztán a végén kiderül,hogy a terápiához kellett a helyszin is, illetve ők kreálták maguknak szituációt is,hogy könnyebben feldolgozzák a traumát! SPOILER VÉGE! Összességében egy jó kis filmet láthattunk , nekem tetszett!


 
spikeZ   2020. 07. 30.

A szellemkastélyban tartózkodó katonák történetének gondolata érdekesnek tűnik, a film azonban tele van a műfaj kliséivel. De így legalább nem kellett minden erőmmel a cselekményre összpontosítanom... A vége viszont túlságosan hirtelen és átgondolatlan, elég komoly hiányérzet maradt bennem.

 
Alphik   2020. 07. 25.

Sokat gondolkodtam azon, mitől lesz jó egy háborús film, de szerintem ez itt eléggé mellélőtt. Szerintem egy ilyen alkotásnál nem elegendő "akcióval" és fegyverropogtatással teletűzdelni, mindenképp emberinek kell lennie, még ha az kegyetlen is.

 
sajvi   2020. 07. 20.

Az ötlet egész jó volt, de a lagymatag forgatókönyv nem sok esélyt adott a filmnek. Horrorként egyáltalán nem működik, ahhoz túlságosan gyenge. Egyedül talán a zene volt rendben, de ez sajnos nem elég. Nem küldeném kukába, de nem volt elég ijesztő, vizuálisan kopott, olcsó hatása van.

 
dosty   2020. 07. 19.

Hát, nem ez lesz a kedvenc történelmi filmem, az tény, bár én azt is fenntartásokkal fogadnám, hogy ezt történelmi filmként kezeljem egyáltalán. Nagyon jól néz ki egyébként, de a sztori szerintem rémesen összecsapott.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.