Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
60%

A háború démonjai (2020)

Ghosts of War
Filmadatlap
 
22
Szereplők
11
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Videók (2)

 
BÉLA Nézhetetlen  2020. 10. 31.

legújabb vélemény

0
KSZAR

Nos, ez egy katyvasz.

 
Hámori Balázs   2020. 10. 07.

1
A filmezés démonjai

A rövid leírás alapján arra tippeltem, hogy ez egy szellemtörténet a 2. világháború idején, ahol befigyel egy kis náci kísérlet is, ami nekem elég is volt. Letöltöttem, ráraktam a pendrive-omra, aztán ment is be a tv-be, play gomb és hajrá. Az a vicc... teljes kritika»

 
Bri1986   2020. 08. 18.

2
Hűha

Nos nekem az jött le,hogy virtuális valósággal probálták megoldani,hogy a katonák feldolgozzák az átélt stresszt,de ez valahogy nem jött át!Abszolút érthetetlen momentumok!Illetve!Persze az átjött h a nácik bántották az adott családot akik a házban laktak,és amikor a nácik megtamádták az adott katonákat,akkora abáz szellemei a nácikat pontosan úgy ölték meg ahogyan a családot is!De a végén fény derül hogy ez egy szimuláció,de ez hogyan segitené feldolgozni az átélteket a katonáknak??Nem értem.....

 
stevepisti   2020. 08. 08.

0
Jó kis film!

Spoilert tartalmaz !!! Második világháborús film, de szerintem, talán nem is az miatt érdekes. Utólag néztem meg,hogy ki a rendezője. Az az Eric Bress, aki pl.a Végső állomás és a Pillangó hatás irója is ! Szerintem ebből már lehet sejteni,hogy tartogat némi meglepetést a film. Egy kicsit furcsálottam is,hogy az első incidensek után miért nem hagyták ott a kastélyt, aztán kaptunk rá némi magyarázatot, hogy akkor hadbiróság elé kerülnek meg ezért meg azért kell bevédeni a kastélyt, pedig tizszeres is lehet a túlerő stb., gondoltam,kicsit béna magyarázat,de legyen. SPOILER : Aztán a végén kiderül,hogy a terápiához kellett a helyszin is, illetve ők kreálták maguknak szituációt is,hogy könnyebben feldolgozzák a traumát! SPOILER VÉGE! Összességében egy jó kis filmet láthattunk , nekem tetszett!

 
Di Canio   2020. 08. 15.

0

Nekem tetszett, nem kimondott háborús film, tipikus horror se, ez inkább ilyen össze vissza minden, a vége az pedig tényleg mindent még jobban összezavar, ember legyen a talpán aki érti, hogy mi értelme van, de szórakozni lehet rajta.

 
tjunior   2020. 10. 11.

0

Túlszúfolt műfajkatyvasz amit átleng a szegényszag.

 
freeman   2020. 08. 14.

0

király film

 

A film, amit a katonák megemlítenek, miközben időben a 2. világháborúban vannak, az "Abbott és Costello találkozik a múmiával", ami valójában csak 1955-ben jelent meg.

(Hámori Balázs)
 

Annak ellenére, hogy a film főleg Franciaországban játszódik, valójában Bulgáriában forgatták.

(Hámori Balázs)
 

A film világszerte 263 757 dollárt termelt.

(Hámori Balázs)