Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Betolakodók
 
respect the movies   2018. 01. 31.

legújabb vélemény

Szerintem egész jó film volt! Érdekesen összerakott története volt (tulajdonképpen jól meg is vezetett engem), bár azért lehetett már a film utolsó 20 percében sejteni hogy mi lesz majd a csavar benne, de mégsem gondoltam erre a végkifejletre! Aki egy horrorfilmre számít, az biztos hogy csalódni fog, mert sokkal inkább egy misztikus vagy fantasy elemekkel dolgozó thriller némi drámai beütéssel! Mivel a film elég sok műfaji elemet is érint, kicsit vártam arra, hogy vagy eltúlozzák vagy kevésbé fogják eme műfaji elemeket érinteni, de számomra épp megfelelő volt ezek adagolása a film alatt! Clive Owen karakterére építik fel a történetet, de a további karakterek is teljesen rendben voltak és jól ki is egészítik a filmet! Az is tetszett, hogy a film nem "operál" jumpscarekkel, sokkal inkább a hangulatra hegyezik ki a hangsúlyt! E téren pedig szerintem semmi kivetnivaló nem volt benne, mert elég komor és sötét volt! A Betolakodó pedig egy igazán karakteres kis rém lett, tulajdonképpen még valamilyen szinten sajnáltam is néha, mert igaz hogy gonosz volt, de mindezt azért teszi hogy SPOILER...őt is szerese valaki! Tehát a film még az ő karakterére is épít dráma terén!

 
sztankobazsi   2015. 11. 04.

Ez a film szerintem semmirevaló és sajnálom az időt, amit azzal töltöttem, hogy ezt a semmitmondó, unalmas filmet néztem. A cselekményvezetés egy idő után nagyon monotonná és unalmassá válik, ez pedig egy horrorfilmnél mondhatjuk elég nagy probléma. Sem ijesztgetések sem hanghatások nincsenek a filmben ami legalább előrébb vinné a kedvünket, hogy a filmet nézzük.

Clive Owen

A film összbevétele 3 012 210 dollár volt (imdb.com).

 

A film 2012-ben több filmfesztiválon is részt vett (Golden Trailer Awards, Goya Award, SXSW Filmfesztivál, Yoga Awards) de ezek közül csak a Yoga díjátadón sikerült nyernie, mint a legjobb spanyol rendező (Juan Carlos Fresnadillo)!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.