Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
40%

Grimcutty (2022)

Grimcutty
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Videók (1)

 
Caravaggio1978   2022. 11. 01.

legújabb vélemény

0
Idegesítő mozi ,csillogó műfogsorokkal

Értelme semmi sem volt, inkább délelőtt nézzétek meg, no nem azért, mert este beparáznátok tőle, hanem azért, mert idegbajt ne esti moziidőben kapjatok ettől. Akis csaj jól játszik, a többiek idegesítőek és nem szeretnek átöltözni. :) :) Az anyuka ugyanabban a blúzban alszik, fekszik, kel, jön, megy napokig, behaltam rajta. Az apuka inkább egy Amerikai pite filmben tudná magát leginkább kamatoztatni, esküszöm, néha felröhögtem, mikor megláttam. Volt egy-két borzalmas nagy baki a filmben, kicsit műanyag volt az egész, pláne a főhős rémet is, amikor felvisított, a hangja mint a disznónak, akinek a fülét ráncigálják, visítottam én is, csak a röhögéstől. Legalább a rémséget valami jó járású fickóval kellett volna eljátszatni, mert mikor a kórházban jön a folyosón, olyan csámpásan megy, hogy ismét nevetnem kellett. Nos, horrornak nem horror, gyerekfilmnek talán elmegy, de előtte egy nyugtató teát igyatok legalább meg.

 
NEO   2022. 10. 10.

1

Nagyon ütős a hangulata, de ennél többet kvázi nem is tud a film, mert a sztori egy nagy nulla.

 
Amgalan Nézhetetlen  2022. 10. 10.

1
Nagyon nagyon nagyon ROSSZ!

Egy nagy szarkupac! Ennél nagyobb nem is létezik. Ennek a filmnek nevezett szarhalmaznak meg sem kell volna születnie ötlet szinten sem. Sem annak aki kitalálta…

 
bart   2022. 10. 12.

0

Hát, szerintem ennek a filmnek egyszerűe nagyobb a füstje, mint a lángja. Nagyon ijesztő, de úgy idegesítően az.

 
A halloweeni időszak környékén a streamszolgáltatók is igyekeznek meglovagolni a várhatóan megnövekvő horrorfogyasztási igényeket. A dömping egy részét pedig megpróbálják sajátgyártású kontenttel kielégíteni. A Hulu az új Hellraiser mellett a Grimcutty című horrorral vetette bele magát az időszakba, ami nálunk a Disney+-on is elérhetővé vált. A film iránt érdeklődő szerzőnk pedig meg is nézte azt, a kritika sorsáról azonban egyelőre keveset tudni. Megkérdeztük, hogy egyáltalán mire számított a filmmel kapcsolatban, és hogy végül megírja-e a kritikát. több»
 
Értem én, hogy a főleg sorozatok egyes részeit dirigáló John Ross írt egy igencsak aktuális problémákat feszegető forgatókönyvet, majd ugyanő megrendezte ezt a digitális világ potenciális veszélyeiről szóló produkciót, viszont olyan szinten didaktikusra és már-már szörnyen irritálóra sikerült, hogy tényleg nem tudom eldönteni, vajon ezt most hiteles dokumentumfilmnek szánta az Z-generációs gyermekeket nevelő szülőknek avagy szimplán egy újabb esetlen és béna próbálkozás az említett korosztály számára valamiféle ijesztgetés gyanánt. több»