Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 08. 01.

legújabb vélemény

Aki látta a Stalag-17-et annak nem fog sok újat mutatni a film. Sajnos ez egy koppintás, nem teljes egészében, de nagyrészt az. Persze vannak eredeti része is, min például az antiszemitizmus az amerikaiakra vetítve ami versengésbe csap át. De a film ... több»

 
Harper   2018. 05. 10.

Nagyon érdekes, kivételesen jó film. Bemutatja, hogy mennyire hiábavaló a faji előítéletesség és mennyire kettős lehet az emberek megítélése, ha csak a felszínt látjuk. Óriási az amerikai ezredest alakító Bruce Willis és a hadnagyként a fogolytáborba... több»


 
Filmelemző   2018. 05. 09.

A Frequencyt is rendező Gregory Hoblit filmje a legjobb háborús alkotások egyike. Bruce Willis és Colin Farrell óriásit alakítanak. Kettejük konfliktusa az egész háborús helyzet leképeződése, melyben hősiesség, faji ellentét, opportunizmus keveredik ... több»

 
Aranyhal   2015. 07. 31.

Fontos és mély emberi érzéseket mutat be a film. Ez a film biztos vagyok benne hogy mindenkiből erős érzéseket vált ki, megfogó magával ragadó. Komoly film

 
idefix   2015. 03. 18.

Ezt a karaktert teljes mértékben Bruce Willisre szabták. Fordulatos, izgalmas, igazi akciófilm. Több szálon futó történet.

A film összbevétele 13 209 403 dollár volt (imdb.com).

 

Jonathan Brandis, a hajdani tinisztár remélte, hogy a filmben kapott komoly, drámai szerepe újra felélénkíti karrierjét. Állítólag megsemmisítőn hatott rá, amikor szinte minden jelenetét eltávolították a végső verzióból. Mély depresszióba esett, erősen elkezdett inni, és a következő évben megölte magát.

(dailyfilmsan )
 

John Katzenbach regénye alapján készült a film.

(mamiéstöti2)
 

Edward Norton is esélyes volt Hart szerepére.

(mamiéstöti2)
 

Kapta és Tobey Maguire is a jelöltek közt volt Hart szerepére.

(dulkap)
 

A filmet Csehországban forgatták, a prágai Barrandov Studiosban.

(mrarizona)