Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 08. 01.

legújabb vélemény

Aki látta a Stalag-17-et annak nem fog sok újat mutatni a film. Sajnos ez egy koppintás, nem teljes egészében, de nagyrészt az. Persze vannak eredeti része is, min például az antiszemitizmus az amerikaiakra vetítve ami versengésbe csap át. De a film nagyja nem eredeti és emiatt hiába érdekes és helyenként szórakoztató nem több egy erős közepesnél.

 
Harper   2018. 05. 10.

Nagyon érdekes, kivételesen jó film. Bemutatja, hogy mennyire hiábavaló a faji előítéletesség és mennyire kettős lehet az emberek megítélése, ha csak a felszínt látjuk. Óriási az amerikai ezredest alakító Bruce Willis és a hadnagyként a fogolytáborba kerülő Colin Farrell játéka, konfliktusuk rendezői megjelenítése. A sztori a végső jelenetekkel lesz igazán értelmezhető, és csak a csattanóval áll össze a kép. A történet elgondolkodtatja a nézőt. Nekem nagyon tetszett az egész, ha 10-es skálán kéne osztályoznom erő 8 -8,5 pontot adnék rá.


 
Filmelemző   2018. 05. 09.

A Frequencyt is rendező Gregory Hoblit filmje a legjobb háborús alkotások egyike. Bruce Willis és Colin Farrell óriásit alakítanak. Kettejük konfliktusa az egész háborús helyzet leképeződése, melyben hősiesség, faji ellentét, opportunizmus keveredik az egymásért való kiállás és hazafiság fennköltségével. Nekem nagyon tetszett, többször is megnéztem. Értékelésem: 8 / 10 pont.

 
Aranyhal   2015. 07. 31.

Fontos és mély emberi érzéseket mutat be a film. Ez a film biztos vagyok benne hogy mindenkiből erős érzéseket vált ki, megfogó magával ragadó. Komoly film

 
idefix   2015. 03. 18.

Ezt a karaktert teljes mértékben Bruce Willisre szabták. Fordulatos, izgalmas, igazi akciófilm. Több szálon futó történet.

A film összbevétele 13 209 403 dollár volt (imdb.com).

 

Jonathan Brandis, a hajdani tinisztár remélte, hogy a filmben kapott komoly, drámai szerepe újra felélénkíti karrierjét. Állítólag megsemmisítőn hatott rá, amikor szinte minden jelenetét eltávolították a végső verzióból. Mély depresszióba esett, erősen elkezdett inni, és a következő évben megölte magát.

(dailyfilmsan)
 

John Katzenbach regénye alapján készült a film.

(mamiéstöti2)
 

Edward Norton is esélyes volt Hart szerepére.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.