Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

Have a Little Faith (2011)

Have a little faith
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
Videók
 
zaphirisz   2017. 08. 22.

Szeretetteljes, kedves film, melyet mosolyogva néztem végig. Mindkét egyházi karakter szerethető figura benne. Érdekes figyelni, ahogy a két teljesen eltérő megközelítésen keresztül még jobban megmutatkozik a lényeg, az, ami közös minden olyan emberben, aki képes túllátni önmagán. Mert sok kiindulási hely lehetséges, sokféle út, de ha megnyitjuk a szívünket a szeretet előtt, akkor mindegy honnan indultunk és merre vezetett az utunk, ugyanoda jutunk. Nem a forma számít...

 
lexlutor   2016. 04. 11.

Számomra eléggé unalmas volt a történet, egy kicsit nyögvenyelős, amiről el tudom képzelni, hogy nem mindenkinek emészthető. Főként mert túl érzelgős és túl nagy igazságokat akar mondani az életről.


 
Tchiva   2015. 07. 10.

Nagyon kellemes film, ami egy délutáni mozizáshoz pont ideális. Igazából elgondolkodtató az egész és érdemes is úgy érzem elgondolkozni a mondanivalóján.

Martin Landau
Laurence Fishburne
Bradley Whitford
Martin Landau
Martin Landau
Bradley Whitford
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.