Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?

How to Lose a Guy in 10 Days

2016.08.25 beus1987

A szinkronok nem a legjobbak, sőt néhol idegesítőek. A film maga egy erős közepes, vannak benne poénos részek.

2015.11.23 Jozzsef

Ez a film is olyan,hogy akárhányszor adják a tévében mindig megnézem pedig nem is annyira jó,de valami mégis van benne amitől kedvelem. A történet sablonos,tipikus romantikus nyálas film,de a poénok engem mindig megnevetettnek. Viszont jók a színészek ez kicsit feldobja a filmet.

2015.08.24 Norcsi59

Egy ötletes tényleg szórakoztató vígjáték de nagy mondanivalója nincsen. Általánosságban jók a poenjai és egy laza estére kiváló szórakozás, Pont amit egy amerikai vígjáték tól várhatunk.

2015.10.29 dubzsu

Azt gondoltam, ismét egy sablonos, csapból folyós, idióta poénokkal tarkított filmet hoztak össze, de pozitívan csalódtam. Humoros, könnyed, magával ragadó vígjáték.

2016.06.26 Timejja

Tinikorom egyik kedvence volt. Igaz, hogy mai szemmel már egy kicsit időtmúlt egy-két pasivesztős taktika, viszont mind a mai napig megnézem, ha adják a tévében. Matthew-ból itt még ki nem néztem, hogy később milyen kaliberű szerepeket fog kapni, Kate Hudson pedig baromi idegesítő, de pont ezért szeretjük :D

2017.07.15 habtündér

Alap film a kategóriájában. Tipikus csajos film - anyukámmal mindig megnéztük,amikor a TVben adták-, de jobban belegondolva ezt talán még pasival is lehet nézni (anélkül,hogy bealudna rajta vagy elmenekülne) mert nem annyira nyálas :D és van benne jó pár vicces jelenet is.

2017.07.15 kadvan95

Érdekes és izgalmas kikapcsolódás. Könnyed romantikus vígjáték. Mindig olyan jót lehet rajta mosolyogni. Régi kedvenc.

2016.11.15 kucsera

Sokszor láttam már de akármikor megtudom nézni.Jo kis délutáni popcornos filmnézéshez kiváló.

2015.03.30 Krekk

Barátnőm ajánlására néztem meg, és nem bántam meg. Kedves ötletek vannak benne egy vicces véletlenre alapozva, mégis bemutatja egy kapcsolat oldalait. Kedves kis film.

2015.02.09 Bettina0424

Imádom! :) Aranyos film, romantikával, humorral fűszerezve:) Nyilván kiszámítható, mint a legtöbb ilyen amerikai romantikus vígjáték, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy egy kellemes kikapcsolódás

2015.03.30 dorahuse

Megunhatatlan. Kreatív és vicces. Bármikor meg tudom nézni :D Én nagyszerűen szórakoztam, Kate Hudson és Matthew McConaughey remek páros alkottak!

2022.03.02 vajafejeden

Kate Hudson az egyik kedvenc színésznőm. Mindig bájos, életteli figurákat alakít. Általában jó filmekben játszik, ebben sem csalódtam, nagyon vicces volt, ahogy az orránál fogva vezette a pasit.

2015.11.04 kodin1

Az a véleményem, hogy ez egy kedves délutáni film, és bár kicsit sztereotipikusan ábrázolja a női hibákat, de végül is Andie célja az, hogy komoly újságíró legyen, ami nem olyan rossz, mármint, hogy egy Hollywoodi film női főszereplője rendes karriert szeretne.

2015.04.28 FunBoi

Elképesztő, hogy Matthew McConaughey milyen nyálasan néz ki ebben a filmben. Egész szépen összeszedte magát azóta, de sajnos sosem fogja tudni lemosni magáról, hogy ilyen limonádé filmekkel kereste a kenyerét éveken keresztül. Azzal együtt a film aranyos, meg lehet nézni vasalás közben, de több érték sajnos nem szorult belé.