Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
51
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
ZeroHero   2015. 05. 14.

ízig-vérig ZSkategóriás selejt ez. Harrison Fordtól sokkal több várható. Nem is értettem, mit akartak kidomborítani főmotívumként. Szétszórt cselekmény, értelmetlenül elnyújtott jelenetek(néger gyerek üldözése a patakban, miért nem ugrott utána, amikor később ruhástól simán belemászott a kádba), következelenség(hosszú autós üldözés, többször nekimennek mindennek, de a rocsolódások, a következő snittben eltűnnek az autóról, érdekes), szóval akció-vígjáték akart lenni, vagy krimi, nem tudom, végül moslék lett sajnos.

 
KATE   2017. 07. 10.

Hát nagyon furcsa volt látni Harrison Fordot ebben a szerepben. Nagyon kettős az egész. Mivel nem volt túl vicces sem, illetve elég komoly sem. Amolyan semmilyenre sikeredett az egész alakítása is, mint ahogy a film is próbál több minden lenni, jó fajta vígjáték és az akció film között lavíroz. De valójában mindkét műfajban eléggé gyenge.

Josh Hartnett
Lena Olin
Harrison Ford
Josh Hartnett
Harrison Ford
Josh Hartnett
Harrison Ford
Harrison Ford
Lena Olin
Josh Hartnett
Harrison Ford
Josh Hartnett
Harrison Ford
Kurupt
Lena Olin
Martin Landau
Master P
André Benjamin
Josh Hartnett
Keith David
Harrison Ford
Josh Hartnett
Lolita Davidovich
Josh Hartnett

A film összbevétele 30 013 346 dollár volt (imdb.com).

 

Állítólag Harrison Ford és Josh Hartnett nem jöttek ki jól végig a forgatáson és a forgatás utáni promóciós körúton sem. Hartnett elmondása szerint volt olyan, hogy csak ültek egymás mellett az autóban és nem szóltak egymáshoz egy órán keresztül.

(rbernadett)
 

A film forgatása közben Josh Hartnett eltörte 2 lábujját, ezért a tervezettől eltérő sorrendben kellett felvenni pár jelenetet.

(ZeroHero)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.