Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
42%

Keep Watching (2017)

Keep Watching
Filmadatlap
 
20
Szereplők
10
Vélemények
4
Képek
3
Videók
 
Lonka   2019. 08. 16.

legújabb vélemény

0

Idegesítő és túl hangos kiabálások, nulla eredeti ötlet, nulla történet. Így lehet röviden jellemezni.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 08. 15.

a nap véleménye

1
Keep Watching: csak nézni lehet...

A Blumhouse nyomdokain lépdelve ismét egy olyan sztorit kapunk, amelyben egy fiatal lányt próbálnak (amilyen módon csak lehet) meggyilkolni szűk másfél órán keresztül, persze tudjuk, hogy hősünk nagy valószínűséggel túléli a rá mért csapásokat, de az... teljes kritika»


 
indingo   2018. 03. 16.

0

Gyilkolj vagy meghalsz a magyar címe. Nem egy nagy durranás a film. Pont a lényeg hiányzott belőle. Kik és miért csinálták, honnan indult az egész. Az kiszámítható volt, hogy a film elején elhangzó gyilkolászásnak lesz köze a családhoz és az eltűnt lánynak is lesz szerepe.

 
HercegPeter   2018. 07. 23.

0

Felejthető alkotás. Jó lett volna, ha egy kicsit jobban kidolgozzák. Sok a logikátlan cselekedet. Manapság nem egy ilyen film készült. Egy csapatnyi gyilkos az ártatlan családra vadászik. Az is lehet, hogy csak azért készítették a filmet, hogy Bella ... több»

 
respect the movies   2018. 03. 10.

0

Szerintem nem volt egy rossz film! Mikor megláttam a film előzetesét és a forgalmazó stúdiók nevét (Sony, Screen Gems és a Voltage Pictures) titkon reménykedtem egy egész jó filmre akadtam, de ezt végül sajnos nem kaptam meg! Pedig mint stílusában, m... több»

 
BoBamburg   2018. 03. 19.

0

Béna én unalmas. A film nem tudja fent tartani a hangulatot és az izgalmat és a szereplők reakciója teljesen szürreális bármi történik is épp velük. Végén befigyel egy olcsó csavar, de azon kívül sok pozitívum nincs.

 
Syracuse   2018. 05. 10.

0

A zseniális és gyönyörű Bella Thorne miatt néztem meg a filmet, amitől őszintén szólva nem vártam sokat. Azon túl, hogy természetesen néhol klisés, néhol jump scare-es, bőven élvezhető és többször nézős alkotás.

Galéria (4)

Bella Thorne
Bella Thorne

Videók (3)

A film összbevétele 94 178 dollár volt (imdb.com).

 

A film szereplői elsősorban sorozatszínészek voltak, ezek közül is, talán a legismertebb Chandler Riggs személye a filmben! Ő a The Walking Dead című sorozatban Carl Grimes karakterét alakítja!

(respect the movies)
 

A film rendezőjének -nek ez volt az első nagyjátékfilmje, eddig csak rövidfilmeket készített!

(respect the movies)
 

A megjelenése előtti időszakban, meg kellett változtatni a film poszterét! Az eredeti poszteren a léggömbök piros színűek voltak, de a készítők nem szerettek volna semmi hasonlóságot a közel azonos időben bemutatásra kerülő Stephen King Az című filmjével, ezért a léggömbök színét megváltoztatták a poszteren sárga és fekete színűekre!

(respect the movies)
 

A film forgatását már 2014. decemberében befejezték, viszont a film bemutatására csak 2017-ben került sor!

(respect the movies)