Nagyon kedvelem Rebel Wison filmjeit, ezúttal is nagyon tetszett, humoros, pörgős, karakteres, és mindvégig leköti a néző figyelmét. Nincsenek benne üresjáratok, sablonok. Érdemes megnézni.
Jobbra számítottam, egyáltalán nem voltak benne azok a felejthetetlen, szórakoztató poénok, mint ami a bemutatójából lejött. Sablonos, középszerű film.
Hát ez sajnos egy igazán rossz romantikus vígjtáték (?) lett. Inkább a Deadpoolt néztem volna meg még egyszer :)
A Hogyan legyünk szinglik egy igazán remek vígjáték, amely garantáltan jobb kedvre derít mindenkit. A poénjai fergetegesek, szem nem marad szárazon a sok nevetésől.
nagyon nagy film, sokkal komolyabb, mint amire számítottam. A humor mögött van tartalom és mondanivaló, komolyan elgondolkodik az ember. Jók a karakterek, összehangolt a színészi játék, nagyon tetszett, érdemes megnézni!
Elképesztően jó vígjáték, zseniális csajos film, nem csak nőknek. Szerintem ezen a vígjátékon egy férfi is nagyokat tud derülni és biztosan sk nőre ráismer a történet alapján. Nagyon jól szórakoztam rajta.
Egy újabb jópofa vígjáték Rebel Wilsonnal. Nem tudom megunni a filmjeit, annak ellenére, hogy mind egy kaptafa. A visszatérő poénok pedig újra és újra megnevettetnek.
Sablonos gagyi amerikai vígjáték nulla sztorival és gyenge poénokkal. A színészek alakítása sem igazán meggyőző, lapos, felejthető film. Moziban nem volt érdemes megnézni.
Nem jött be a film. Eléggé gagyi és gyenge a humora. Felejthető, gyenge színészi alakítás. Nekem csalódás volt moziban megnézni, nem nézném újra. Műfajában átlag alatti.
Nekem egyből a Nem kellesz eléggé című film jutott az eszembe, mikor megnéztek a Hogyan legyünk szingliket. Mintha ahhoz készült volna egy folytatás. Szerintem nagyon vicces, tele van jó poénokkal és életszerű helyzetekkel.
Számomra csalódás volt a film. Elég gagyi a történet és a humora is gyenge. A színészek alakítása sem túl meggyőző. Gyenge alakítás, nekem nem jött be. Sablonos, átlagnál rosszabb.
Az az igazság hogy én kicsit jobbra számítottam. Nem jött át annyira a humora sem a filmnek és a színészek alakítása sem. Moziban nem volt érdemes megnézni. gyenge.