Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
58%

Így csajozz egy földönkívülivel (2017)

How to Talk to Girls at Parties
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
33
Képek
3
Videók

Vélemények: Így csajozz egy földönkívülivel (2017)

 
BoBamburg   2019. 02. 23.

legújabb vélemény

Nem vártam sokat a filmtől és nem is kaptam túl sokat tőle. De csalódottnak mégse mondanám magam, mert nem egy rossz film, sőt a maga módján jópofa hangulata van, de ennél többre nem futja. És azért egy majdnem két órás filmnél ez kicsit kevés. Törté... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 05. 27.

Bájos és szeretnivaló

Nagyjából egy éves késéssel, de végre a hazai mozikba is eljutott John Cameron Mitchell Cannes-ban debütált filmje, az Így csajozz egy földönkívülivel. Hogy ez mennyire rázta meg a hazai közönséget nem tudni, mégis azt mondom, hogy vétek lenne kihagy... teljes kritika»


 
alexxx   2018. 05. 10.

Be kell vallanom, hogy számomra csalódás volt a film, vizuálisan el kell ismernem, hogy nagyon meggyőző, de ettől eltekintve nem sokat tudott adni. A trailer és a szinopszis alapján egyszerűen többre számítottam.

 
P   2018. 12. 25.

Hát én nem tudom milyen drogokat fogyasztottak miközben ezen a filmen ötleteltek, de hogy valami oltári ütős koktél lett belőle az biztos. Jó néhány vicces momentum volt a filmben, de sokszor homlok ráncolva néztem, hogy "ez mi a f##z?". Azonban régó... több»

 
nándi99   2018. 05. 11.

Baromira meggyőzött az alapsztori, ebben bőven volt potenciál és az év egyik legeredetibb koncepciójának ígérkezett, de valahol a forgatókönyvön elcsúszott a dolog. Sajnos nem tud mit kezdeni a film a témájával, és gyakorlatilag megragadt az első lépésnél, holott ebben sokkal több is lehetett volna.

 
achyles77   2018. 01. 08.

Nem, nem, nem! Szerintem ez a film abszolút félrement, túlságosan is primitív lett, mintsem, hogy bármennyire Gaimannel kapcsolatba lehessen hozni. Igaz, hogy van pár átvett ötlet, de ez nem az, amit várnának a Gaiman rajongók. Felejtsétek ezt el.

 
Nemecsek   2017. 10. 11.

Kicsit féltem ettől a filmtől, ugyanis Gaimam "Hogyan beszélgessünk bulin csajokkal" rövid, ámde velős novelláját adaptálni eléggé rizikós dolog, és bár eléggé el is tér a szövegtől, szerintem így is sikerült újragondolni az egész alapsztorit. Kicsit... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.