Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58

Így csajozz egy földönkívülivel (2017)

How to Talk to Girls at Parties
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
33
Képek
3
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2018. 05. 27.
Bájos és szeretnivaló

Nagyjából egy éves késéssel, de végre a hazai mozikba is eljutott John Cameron Mitchell Cannes-ban debütált filmje, az Így csajozz egy földönkívülivel. Hogy ez mennyire rázta meg a hazai közönséget nem tudni, mégis azt mondom, hogy vétek lenne kihagyni jelen alkotást már csak az egyedi bája és humora miatt. A filmben ugyanis egyszerre kapunk hommage-t a ’70-es évekbeli angol punk szubkultúrához, valamint átalakított Rómeó és Júlia történetet, megfűszerezve egy extrém hacukába bújtatott Nicole Kidmannel. A történet elején megismerünk három brit tizenévest, akik a napjaik javarészét London Croydon nevű negyedében töltik, s a punk kultúrát, életérzést követik. Az egyik este eljutnak egy különös... több»

 
alexxx   2018. 05. 10.

Be kell vallanom, hogy számomra csalódás volt a film, vizuálisan el kell ismernem, hogy nagyon meggyőző, de ettől eltekintve nem sokat tudott adni. A trailer és a szinopszis alapján egyszerűen többre számítottam.


 
BoBamburg   2019. 02. 23.

Nem vártam sokat a filmtől és nem is kaptam túl sokat tőle. De csalódottnak mégse mondanám magam, mert nem egy rossz film, sőt a maga módján jópofa hangulata van, de ennél többre nem futja. És azért egy majdnem két órás filmnél ez kicsit kevés. Történet nem nagy szám, viszonylag hamar megül, és úgy megy a film, de mégse történik semmi érdekes. Aztán a karakterek is kissé semlegesek, kicsit jobban felkellet volna építeni az egész koncepciót. Látványvilág mondjuk jó volt, arra nem panaszkodhatok.

 
P   2018. 12. 25.

Hát én nem tudom milyen drogokat fogyasztottak miközben ezen a filmen ötleteltek, de hogy valami oltári ütős koktél lett belőle az biztos. Jó néhány vicces momentum volt a filmben, de sokszor homlok ráncolva néztem, hogy "ez mi a f##z?". Azonban régóta ez az első film, ami végre nem egyszer nézős, mert ha egy kis agyzsibbasztásra vágyom, akkor ez tökéletesen megfelel a célnak.

 
nándi99   2018. 05. 11.

Baromira meggyőzött az alapsztori, ebben bőven volt potenciál és az év egyik legeredetibb koncepciójának ígérkezett, de valahol a forgatókönyvön elcsúszott a dolog. Sajnos nem tud mit kezdeni a film a témájával, és gyakorlatilag megragadt az első lépésnél, holott ebben sokkal több is lehetett volna.

Elle Fanning
Nicole Kidman
Elle Fanning
Alex Sharp
Nicole Kidman
Elle Fanning
Elle Fanning
Alex Sharp
Alex Sharp
Elle Fanning
Elle Fanning
Elle Fanning
Alex Sharp
Alex Sharp
Elle Fanning
Elle Fanning
Elle Fanning
Alex Sharp
Alex Sharp
Elle Fanning
Elle Fanning
Alex Sharp
Alex Sharp
Nicole Kidman
Elle Fanning
Alex Sharp
Elle Fanning
Alex Sharp
Alex Sharp
Elle Fanning
Alex Sharp
Elle Fanning
Alex Sharp
Elle Fanning
Alex Sharp
Elle Fanning
Alex Sharp
 
A korábban zabolázatlanul vad filmjeiről ismert John Cameron Mitchell 2010-ben az Engedd el! című mozijával már jelezte, hogy a konszolidáltabb filmek felé fordult. Az Így csajozz egy földönkívülivel talán az eddigi legkönnyebben fogyasztható mozija, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne totálisan őrült. több»
 
A harsány színek, a jó zenék és a néhol drogos trippet idéző képek sem képesek kellően felrázni a művet. Néhol igazán le tud ülni, nem annyira szórakoztató, mint lehetne. A trailer alapján egy friss, vagány filmet várunk, de csak egy klisés retrót kapunk, enyhén következetlen történettel, érdekes befejezéssel. Ez bizony nem elég. több»
 
Az Így csajozz egy földönkívülivel, egy nagyon változatos és sokszínű alkotás, ami épp annyira szórakoztató, mint amennyire különös hangvételű. több»

A film összbevétele 385 733 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 2 077 020 forintot termelt. A hazai mozik összesen 1 633 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Neil Gaiman novellája tulajdonképpen csak a film elejét szolgáltatja, a többi John Cameron Mitchell szabad elképzeléseiből született meg.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az amerikai DJ, James Murphy új zenei műfajt teremtett a filmhez, melyet a "földönkívüli tánczene" jelzővel illetett.

(hp)
 

Az Így csajozz egy földönkívülivel forgatása 2015. november 9-én kezdődött meg Sheffieldben, Londonban.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.