Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
58%

Így csajozz egy földönkívülivel (2017)

How to Talk to Girls at Parties
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
33
Képek
3
Videók
 
BoBamburg   2019. 02. 23.

legújabb vélemény

Nem vártam sokat a filmtől és nem is kaptam túl sokat tőle. De csalódottnak mégse mondanám magam, mert nem egy rossz film, sőt a maga módján jópofa hangulata van, de ennél többre nem futja. És azért egy majdnem két órás filmnél ez kicsit kevés. Törté... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 05. 27.

Bájos és szeretnivaló

Nagyjából egy éves késéssel, de végre a hazai mozikba is eljutott John Cameron Mitchell Cannes-ban debütált filmje, az Így csajozz egy földönkívülivel. Hogy ez mennyire rázta meg a hazai közönséget nem tudni, mégis azt mondom, hogy vétek lenne kihagy... teljes kritika»


 
alexxx   2018. 05. 10.

Be kell vallanom, hogy számomra csalódás volt a film, vizuálisan el kell ismernem, hogy nagyon meggyőző, de ettől eltekintve nem sokat tudott adni. A trailer és a szinopszis alapján egyszerűen többre számítottam.

 
P   2018. 12. 25.

Hát én nem tudom milyen drogokat fogyasztottak miközben ezen a filmen ötleteltek, de hogy valami oltári ütős koktél lett belőle az biztos. Jó néhány vicces momentum volt a filmben, de sokszor homlok ráncolva néztem, hogy "ez mi a f##z?". Azonban régó... több»

 
nándi99   2018. 05. 11.

Baromira meggyőzött az alapsztori, ebben bőven volt potenciál és az év egyik legeredetibb koncepciójának ígérkezett, de valahol a forgatókönyvön elcsúszott a dolog. Sajnos nem tud mit kezdeni a film a témájával, és gyakorlatilag megragadt az első lépésnél, holott ebben sokkal több is lehetett volna.

 
achyles77   2018. 01. 08.

Nem, nem, nem! Szerintem ez a film abszolút félrement, túlságosan is primitív lett, mintsem, hogy bármennyire Gaimannel kapcsolatba lehessen hozni. Igaz, hogy van pár átvett ötlet, de ez nem az, amit várnának a Gaiman rajongók. Felejtsétek ezt el.

 
Nemecsek   2017. 10. 11.

Kicsit féltem ettől a filmtől, ugyanis Gaimam "Hogyan beszélgessünk bulin csajokkal" rövid, ámde velős novelláját adaptálni eléggé rizikós dolog, és bár eléggé el is tér a szövegtől, szerintem így is sikerült újragondolni az egész alapsztorit. Kicsit... több»

Elle Fanning
Nicole Kidman
Elle Fanning
Alex Sharp
Nicole Kidman
Elle Fanning
Elle Fanning
Alex Sharp
Alex Sharp
Elle Fanning
Elle Fanning
Elle Fanning
Alex Sharp
Alex Sharp
Elle Fanning
Elle Fanning
Elle Fanning
Alex Sharp
Alex Sharp
Elle Fanning
Elle Fanning
Alex Sharp
Alex Sharp
Nicole Kidman
Elle Fanning
Alex Sharp
Elle Fanning
Alex Sharp
Alex Sharp
Elle Fanning
Alex Sharp
Elle Fanning
Alex Sharp
Elle Fanning
Alex Sharp
Elle Fanning
Alex Sharp

A film összbevétele 385 733 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 2 077 020 forintot termelt. A hazai mozik összesen 1 633 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Neil Gaiman novellája tulajdonképpen csak a film elejét szolgáltatja, a többi John Cameron Mitchell szabad elképzeléseiből született meg.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az amerikai DJ, James Murphy új zenei műfajt teremtett a filmhez, melyet a "földönkívüli tánczene" jelzővel illetett.

(hp )
 

Az Így csajozz egy földönkívülivel forgatása 2015. november 9-én kezdődött meg Sheffieldben, Londonban.

(hp )
 

A film világpremierje 2017. május 21-én volt a Cannes-i Filmfesztiválon.

(hp )
 

A film bemutatóját lesújtó kritikai fogadtatás övezete. Az Így csajozz egy földönkívülivel mindössze 30 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp )
 

A filmet 30 napig forgatták Angliában.

(dulkap)
 

A rendező John Cameron Mitchell és Nicole Kidman második közös munkája Rabbit Hole (2010) után.

(dulkap)
 

Nicole Kidman negyedik musicalje.

(dulkap)
 

A Paddington (2014) után ez Nicole Kidman és Matt Lucas második közös filmje.

(dulkap)
 

A film 1977-ben játszódik Londonban és úgy definiálják, hogy olyan, mint a Rómeó és Júlia csak punkokkal és űrlényekkel.

(dulkap)
 
A korábban zabolázatlanul vad filmjeiről ismert John Cameron Mitchell 2010-ben az Engedd el! című mozijával már jelezte, hogy a konszolidáltabb filmek felé fordult. Az Így csajozz egy földönkívülivel talán az eddigi legkönnyebben fogyasztható mozija, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne totálisan őrült. több»
 
A harsány színek, a jó zenék és a néhol drogos trippet idéző képek sem képesek kellően felrázni a művet. Néhol igazán le tud ülni, nem annyira szórakoztató, mint lehetne. A trailer alapján egy friss, vagány filmet várunk, de csak egy klisés retrót kapunk, enyhén következetlen történettel, érdekes befejezéssel. Ez bizony nem elég. több»
 
Az Így csajozz egy földönkívülivel, egy nagyon változatos és sokszínű alkotás, ami épp annyira szórakoztató, mint amennyire különös hangvételű. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.