Úgyis megtalállak

Úgyis megtalállak

I Will Find You

Hirdetés

A fia meggyilkolása miatt bebörtönzött apához bizonyítékok érkeznek, amelyek arra utalnak, hogy gyermeke életben lehet. Kénytelen megszökni és feltárni az igazságot.

(Bolla Eszter)

Premier: 2026.06.18. | Netflix (2026.06.18.)

Sam Worthington

2026.06.24 Klauka89

Nekem nagyon tetszett, érdekes volt az elejétől kezdve. Minden részben volt olyan amitől akartam a következőt. Izgalmas thriller volt számomra. Sok Coben adaptációt láttam már, talán ezt helyezném első helyre, az Erdő és a Nem versz át mellé a dobogóra.

2026.06.21 Tünde412897

a nap véleménye

Profi módon összerakott tucatkrimi, biztos érzelmi gombokkal

Ha az ember elolvassa a szinopszist, azonnal bekapcsol a déjá vu érzés: láttuk már ezt a Szökésben, a Harrison Ford-féle A szökevényben, és még kismillió amerikai thrillerben. Az Úgyis megtalállak nem akarja megváltani a világot, nem hoz új mélységek... Teljes kritika

2026.05.20 szemtelen

Folyamatos feszültség

Érkezik a Netflix következő nagy thriller-szenzációja: június 18-án debütál az Úgyis megtalállak (I Will Find You). A történet alaphelyzete hátborzongató: David Burroughs öt éve ül börtönben életfogytiglani büntetéssel, kisfia meggyilkolásának vádjáv... Teljes kritika

2026.06.22 PatafyIvan

Tisztes iparosmunka

Harlan Coben - ezzel kb. mindent el is mondtam. Az alapkonfliktus elég hiteltelen, és van pár légből kapott megoldás is, de összességében egy szórakoztató, jó tempójú sorozat.

A showrunner és társalkotó Robert Hull, akinek korábbi munkái között szerepel a Quantum Leap is.Szerző: Gergo Horvath

A Netflix hivatalos adatai szerint Harlan Coben regényei 46 nyelven elérhetők, és több mint egy tucat országban voltak No. 1 bestsellerek; a Tudum 80 millió, Coben saját oldala pedig már több mint 100 millió eladott példányról ír világszerte.Szerző: Gergo Horvath