Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
44
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 08. 17.

Három idősíkban játszódik a történet, de hamar ki lehet találni mi is történt a múltban. Nagyon nyomasztó a hangulata, de láttam már jobbat a témában.

 
TomÁcs   2019. 09. 20.

Érdekes volt a film felépítés, lehetett sejteni a a tragédiát, ami az egészhez vezetett. A végét is nagyon ízlésesre csinálták meg.


 
VvV   2019. 10. 30.

J.K. Simmons hozta a kötelezőt, de valahogy ennyi. A mély érzések és a fájdalom nem jött át a képernyőn.

J.K. Simmons
Iain Armitage
Mandy Moore
Sebastian Stan
Sebastian Stan
Sebastian Stan
Mandy Moore
Mandy Moore
Sebastian Stan
 
Steven (J. K. Simmons) hatvanas öregemberként egyedül tengeti életét és már-már teljesen feladta. Az áramszolgáltató bejelentette telefonon, hogy nincs tovább, kikapcsolják az áramot és Steven minden egyes köhögésével mintha több vért permetezne a csapba, mint nyálat... Az élete valamiért romokban hever és nekünk flashback jelenetekből kell összeraknunk, hogy egy öregedő férfi miért választotta önkéntes száműzetését egy lepusztult apartmanban. A kép pedig végül összeáll, igaz, ezt egy percben is elmesélhették volna, csak úgy hogyan hangolódnál rá egy életre? Így sem egyszerű. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.