Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74%

A befejezésen gondolkozom (2020)

I'm Thinking of Ending Things
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
glied.viktor@gmail.com   2020. 09. 14.

legújabb vélemény

piláf

Láttam valamit, amiről nem tudom, hogy film volt, vagy színpadi játék. Szeretem az elvont, elgondolkodtató alkotásokat, de itt fogalmam sem volt, mi történik. Ez egy őrület volt.

 
geri780   2020. 09. 05.

Nem igazán tudom nem összevetni a könyvvel, és így nem is vagyok maradéktalanul elégedett. Kétségkívül van benne eredetiség, és nem akarta Kaufman betűről-betűre adaptálni a sztorit, de nekem néha már túlságosan is elrugaszkodott. Talán, ha nem olvas... több»


 
Gulyware   2020. 08. 29.

Nem fog mindenkinek tetszeni, az már biztos, de ettől még érdemes megnézni. Lassú, lassan is építkező erős drámáról van szó, ami talán nem Charlie Kaufman legkiemelkedőbb darabja, de mindenképp a rendezői erősebb alkotásai közé sorolnám. A remek operatőri munka és színészi játék pedig csak hab a tortán.

Guy Boyd
Jessie Buckley
Jessie Buckley
Jessie Buckley
Jesse Plemons
Jessie Buckley
Charlie Kaufman
Jessie Buckley
Jesse Plemons
Jesse Plemons
Jessie Buckley
David Thewlis
Toni Collette
Jesse Plemons
 

Bár közös jelenetük nem volt, mivel más-más évadokban játszottak, Jesse Plemons, David Thewlis, Jessie Buckley is szerepelt a Fargo című sorozatban.

(hp )
 

David Thewlis és Charlie Kaufman második közös filmje. Az első a 2015-ös Anomalisa volt.

(hp )
 

A sorozat főszerepét eredetileg Brie Larson alakította volna, de végül Jessie Buckley-nál landolt a szerep.

(hp )
 
Aki A John Malkovich-menetnél már hozzászokott ahhoz a tánchoz, melyre Kaufman kéri fel nézőit, az e filmben is örömmel engedi át magát e zseni irányításának, s lesz egy újabb feledhetetlen filmes élménnyel gazdagabb. több»
 
Talán senki sem tudta még olyan szórakoztatóan, okosan és egészen sajátos szemszögből megírni és filmre vinni a szorongásait, depresszióját és félelmeit, mint Charlie Kaufman. Az ő különcködő, zseniális látásmódja adta az amerikai film utóbbi húsz évének legeredetibb, igencsak szerethető alkotásait. A sorozat 61 évesen, új mozijával szakadhat meg. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.