Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

A befejezésen gondolkozom (2020)

I'm Thinking of Ending Things
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Guy Boyd
Jessie Buckley
Jessie Buckley
Jessie Buckley
Jesse Plemons
Jessie Buckley
Charlie Kaufman
Jessie Buckley
Jesse Plemons
Jesse Plemons
Jessie Buckley
David Thewlis
Toni Collette
Jesse Plemons

Videók (1)

 
kabel   2022. 06. 28.

legújabb vélemény

0
Gondolkodni nehéz

Úgy látom, összeomlik a világ, ha nem egy Marvel film-szintű történetmesélést lát a néző.

 
[email protected]   2020. 09. 14.

1
piláf

Láttam valamit, amiről nem tudom, hogy film volt vagy színpadi játék. Szeretem az elvont, elgondolkodtató alkotásokat, de itt fogalmam sem volt, mi történik. Ez egy őrület volt.

 
Tibi M.   2020. 09. 26.

1
Furcsa

Először képtelen voltam lekövetni azt,hogy idő síkban hol tartunk és ki-kivel van...ez később sem változott.Mindig vártam,hogy történik valami,de nem... nyomasztó volt...

 
Attila Sidiropulos   2021. 02. 26.

1

Ilyen sz*r, szemét kalap sz*rt még nem láttam soha életemben. Ez az igazi időpocsékolás. Ha ezt olvasod, mielőtt megnéznéd, egy jó tanács: ne nézd meg!

 
Zoltán383985   2020. 12. 02.

0

Érdekes film volt. Egyelőre nem tudom, hová tegyem. Melankolikus, kissé depis hangulatú. 22 percig autózunk az elején, aztán néhol vicces, de feszült hangulatú vacsora. Aztán haza. Illetve csak hazafelé...

 
Gulyware   2020. 08. 29.

1

Nem fog mindenkinek tetszeni, az már biztos, de ettől még érdemes megnézni. Lassú, lassan is építkező erős drámáról van szó, ami talán nem Charlie Kaufman legkiemelkedőbb darabja, de mindenképp a rendezői erősebb alkotásai közé sorolnám. A remek operatőri munka és színészi játék pedig csak hab a tortán.

 
geri780   2020. 09. 05.

0

Nem igazán tudom nem összevetni a könyvvel, és így nem is vagyok maradéktalanul elégedett. Kétségkívül van benne eredetiség, és nem akarta Kaufman betűről-betűre adaptálni a sztorit, de nekem néha már túlságosan is elrugaszkodott. Talán, ha nem olvas... több»

 

Bár közös jelenetük nem volt, mivel más-más évadokban játszottak, Jesse Plemons, David Thewlis, Jessie Buckley is szerepelt a Fargo című sorozatban.

(hp)
 

David Thewlis és Charlie Kaufman második közös filmje. Az első a 2015-ös Anomalisa volt.

(hp)
 

A sorozat főszerepét eredetileg Brie Larson alakította volna, de végül Jessie Buckley-nál landolt a szerep.

(hp)
 
Talán senki sem tudta még olyan szórakoztatóan, okosan és egészen sajátos szemszögből megírni és filmre vinni a szorongásait, depresszióját és félelmeit, mint Charlie Kaufman. Az ő különcködő, zseniális látásmódja adta az amerikai film utóbbi húsz évének legeredetibb, igencsak szerethető alkotásait. A sorozat 61 évesen, új mozijával szakadhat meg. több»