Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Elválaszthatatlanok (2016)

Indivisibili
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
19
Képek
3
Videók

Galéria (19)

Videók (3)

 
VK   2017. 07. 08.

legújabb vélemény

0

Alapvetően szerintem kellemes film, de lehetne kicsit pörgősebb, mert kissé néhol vontatottnak hatott. A színésznők profik, illenek a filmbe, meggyőző karakterek. Érdemes megnézni!

 
totykos   2017. 01. 16.

0

Engem nagyon megérintett ez a film. Azért eléggé közeli képet ad, és azt hiszem nagyon sokat lehet belőle tanulni. Teljesen másképp fogok nézni mostantól ezekre az emberekre. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek ezt a filmet, mert egyszerűen szívhez szóló.

 
Domino   2016. 12. 23.

0

Kövezzetek meg, de szerintem a téma ez a fajta megközelítése egy kissé idétlen. Mintha csak egy South Park epizódból léptek volna elő a karakterek, annyira komolyan veszi magát a film. Nem tudom, de szerintem ez nem túl szerencsés, a kissé túl drámai... több»

 
duhaj   2016. 10. 02.

0

Nekem egy kicsit érzelmileg túlfűtöttre sikeredett a történet. Szívesen láttam volna ezt mondjuk egy sokkal szikárabb dokumentumfilmben, akkor szerintem sokkal hitelesebbre sikeredett volna az egész.

 

Az Elválaszthatatlanok is benne volt abban a hét olasz filmet, melyek közül a bizottság végső döntése szerint kikerült Olaszország jelöltje a legjobb idegen nyelvű film kategória Oscar-díjára.

(hp)
 

Az Elválaszthatatlanokat 17 kategóriában jelölték a legrangosabb olasz filmdíjra (David di Donatello).

(hp)
 

egy interjúban elmondta, hogy filmje az elválásról, és az azt követő fájdalomról szól.

(hp)
 

A filmet Castel Volturnoban, Casertában (Olaszország) forgatták.

(hp)
 

Az Elválaszhtatatlanok sikerrel szerepelt a 73. Velencei Filmfesztiválon, a Londoni Filmfesztiválon és a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is.

(hp)
 
A gond akkor jön el, amikor a film a saját alapkonfliktusát annak felvázolása után nem igazán tudja jól továbbvinni semerre, így aztán körbe-körbe tipródik körülötte, a korábbi izgalmas hangnem- és zsánerkeverékből a szimpla melodrámáig eljutva. Mindezt pedig egy idő után semmiből jövő külső konfliktusokkal próbálja ellensúlyozni, és sajnos szájba rágja a felnövés-elszakadás nem túl bonyolult metaforáját is. 60/100 több»