Indul a bakterház

Indul a bakterház

2015.06.30 padfoot8925

imádom, úgy ahogy van. Talán a legjobb magyar film a korából. Örök klasszikus, olyan film, amit mindenkinek látnia kell! Csodás, humoros magyar film. Remek szórakozás.

2015.07.29 Fildi

Klasszikus kis magyar film, talán a legismertebb és kedveltebb, aminek meg is van az alapja. Szórakoztató, egyedi poénjaival és hangulat világával valóban remek alkotás.

2015.03.23 Adell89

Szerintem ez egy nagyon jó kis szórakoztató film. Jókat lehet mosolyogni/nevetni. Én csak ajánlani tudom korosztálytól függetlenül.

2018.03.25 NRD

Ez a film egyszerűen FANTASZTIKUS! Végig nevettem az egész filmet. Élmény megnézni ezt a kicsit "paródia" beállítottságú rendkívül humoros művet. Mai napig idézünk belőle.

2016.04.27 angel001

Nem magyar aki nem látta! Fantasztikus, klasszikus, durva poénokkal.Nagyszáju, szófogadatlan kölyökről, akit még így is csak szeretni lehet.Az egyik legismertebb magyar film.Sajnos ma már nem tudnak hasonlót sem készíteni.A szabadszájú előadásmód nélkülözhetetlen ebben az alkotásban.

2015.06.11 fancsi094

Nagyon jó kis történet játszódik a filmben. Mindenkinek csakis ajánlani tudom. Személy szerint nem tudnám megmondani hányszor láttam de nagyon sokszor. Egyszerűen imádom.

2016.06.24 portal91

Örök klasszikus, bárhányszor meg lehet nézni! AKi még nem látta, feltétlenül nézze meg, mert az egyik legjobb magyar film, teljesen megunhatatlan! Mondjuk gondolom midnen magyar látta már.

2017.03.19 Zenta

A magyar vígjátékok koronázatlan királya az Indul a bakterház, ami minden alkalommal könnyet csal a szemembe, mikor megnézem, úgy nevetek rajta. Zseniális, elképesztően jó.

2015.11.19 Robi92

Hatalmas,végig röhögtem az egészet!Szerintem az egyik legjobb magyar film amit valaha láttam. Kimondottan tetszett ez a régies stílus. A szereplők egyszerűen tökéletesek,Koltain jókat nevettem.

2015.06.30 BuBu

Örök klasszikus, egy egyedi kiváló történettel, zseniálisan kidolgozott, egyedi karakterekkel és még zseniálisabb színészekkel, akik kiválóan megformálják! ÖTÖS!

2016.07.25 N.Béla

Magyar klasszikus, ezt nem is tagadom. Rengeteg magyar ismeri, látta és szereti, de én valamiért nagyon unalmasnak találom. A történet is szedettvedett és a színészi játék sem mondható éppen csodálatosnak. Egy két jól eltalált poén azért van benne.

2015.03.31 Henczi

Az egyik legjobb magyar film. Páratlan humor és szöveg. Klasszikus, többször nézhető film.

2017.11.16 baalint

Sokszor láttam, és valószínűleg nem vagyok vele egyedül :) Ez egy remek Magyar film,amiből keveset láthatunk manapság.. Sok klasszikus párbeszéd,színész,karakter ( Bendegúúúz) :)

2015.08.22 Norcsi59

Ehhez még csak hasonlóan jó magyar vígjátékok még nem láttam. Egyedi és nagyon jó humorával igazán megfogott. A karakterek nagyon meggyőzőek És Rendkívül jól alakítanak.