Nagyon nagy magyar klasszikus. Szerencsére nem fogott ki rajta az idő vasfoga és mai napig élvezhető. Van benne pár eseménytelen rész,ezért csak 4 csillag,de ettől még ajánlott :)
Nagyszerű film lett! Tele poénokkal , vicces jelenetekkel. Érdemes megnézni, hisz gyermek, felnőtt egyaránt tudja élvezni. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Valamiért ezt a filmet egyszer sem tudtam végignézni. Fárasztónak tartom a poénokat. Lehet, hogy ezért a véleményért most megköveznek, de sajnálom, nekem nem jött be.
Még könyvben is elolvastam. Régi film, és mind az összes régi magyar film nagyon jó. Még milyen fiatal benne mindenki!
Nekem nagyon bejövős ez az egész stílus, amit képvisel a film. Nem voltam sose olyan akit vonzottak volna az ilyen témák azonban ez a film megszerettette velem. Aminek nagyon örülök. Fantasztikus, amit kreáltak. Bátran nézd meg, ha jól akarsz szórakozni!
Nem tudom úgy megnézni, hogy a réges-régen kívülről fújt poénokon is nem röhögjem könnyesre a szemem, újra, és újra! Szeretnivaló film gyereknek, felnőttnek, bárkinek! Mindenki meg fogja találni a kedvenc részét, karakterét benne! Nekem speciel a "Szabó bakter".
Ez a film és a legényanya hatalmas alkotás. Csak a végét sajnálom, az szerintem kicsit összecsapott.