Indul a bakterház

Indul a bakterház

2015.06.01 *tünde

2017.11.23 nagysar

Nagyon nagy magyar klasszikus. Szerencsére nem fogott ki rajta az idő vasfoga és mai napig élvezhető. Van benne pár eseménytelen rész,ezért csak 4 csillag,de ettől még ajánlott :)

2015.12.28 Niki19

Nagyszerű film lett! Tele poénokkal , vicces jelenetekkel. Érdemes megnézni, hisz gyermek, felnőtt egyaránt tudja élvezni. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

2015.11.23 Beniko

Valamiért ezt a filmet egyszer sem tudtam végignézni. Fárasztónak tartom a poénokat. Lehet, hogy ezért a véleményért most megköveznek, de sajnálom, nekem nem jött be.

2015.12.29 sepsiklaudia

az egyik legszórakoztatóbb magyar film :D nagyon jól megírt a szöveg igazán szórakoztató

2015.05.28 *bella

Még könyvben is elolvastam. Régi film, és mind az összes régi magyar film nagyon jó. Még milyen fiatal benne mindenki!

2015.06.16 Melibaba

A legjobb magyar film amit valaha lattam.

2015.01.27 sullerb1022

Igazi, megunhatatlan magyar film! Zseniális színészekkel!

2015.09.12 Meeroz21

Nekem nagyon bejövős ez az egész stílus, amit képvisel a film. Nem voltam sose olyan akit vonzottak volna az ilyen témák azonban ez a film megszerettette velem. Aminek nagyon örülök. Fantasztikus, amit kreáltak. Bátran nézd meg, ha jól akarsz szórakozni!

2016.04.17 KrisztiEsLaci

Nem tudom úgy megnézni, hogy a réges-régen kívülről fújt poénokon is nem röhögjem könnyesre a szemem, újra, és újra! Szeretnivaló film gyereknek, felnőttnek, bárkinek! Mindenki meg fogja találni a kedvenc részét, karakterét benne! Nekem speciel a "Szabó bakter".

2018.03.17 Onódi Zoltán

Ez a film és a legényanya hatalmas alkotás. Csak a végét sajnálom, az szerintem kicsit összecsapott.

Nem mondhatja senki hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi :)Magyar is, jó is, mi kell még? :D

2015.02.24 evaka3355

Legeslegjobb megunhatatlan magyar film. Imádni való benne az a csibész Bendegúz. Nagyon jó film.

2019.01.05 MissFortune

Az egyik legjobb magyar film. Már vagy tizenötször láttam. Sok poén van benne, bőven lehet nevetni.