Megmutatja, hogy mi az a drogháború, a szegénység és a reménytelenség. Egy nagyon szépen és okosan összerakott film.
Startból, már csak azért is jó, mert nem amerikai film :) Nincs teletűzdelve, rejtett erkölcsi üzenettel és bírálattal. Nincs üresjárat és oda is kell figyelni, hogy ki kicsoda és mit miért csinál. A közepe felé sejteni lehet a főhős sorsát, de a töb... Több
Jobban jársz, ha meg se nézed. Igen a válaszodra a kérdés, olyan rossz lett, hogy jobb kihagyni. Kár taglalni a sztori pocsék a karakterek, amit játszanak szintén gyengusz így hát én ezt nem venném fel top listásnak.
Nagyon erős film, nagyon komoly témában. Erős drámával rendelkezik a történet, megismerhetjük, hogy miként szocializálódnak a gyerekek egy másik világban. Rengeteg tanulságot rejt a sztori, mindenkinek érdemes látnia. Mindemellett izgalmas és fordulatos marad.
Sok rendező nyúl előszeretettel ilyen és ehhez hasonló témához - mélyszegénység, gettó, bűnöző gyerekek ésatöbbi, ami már önmagában elég szokott lenni, hogy a filmes világ és a kritikusok térdre boruljanak az alkotók előtt, akik bevállalták a piszkos... Több
Nagyon jó film lett a főszereplőket a gyerekkoruktól egészen a felnőttkorukig kíséri.Nagyon rossz körülményeket ír le, de a film azt sugallja hogy van remény.
Nem egy limonádé film, drámai és felkavaró a szomorú valóságról, a favelák rettenetes világáról! 9/10
Szívszorító történet a favellákban élő személyekről és a szegénységről. Mély érzésű személyeknek ajánlom ezt a remek filmet.
Kegyetlenül őszinte alkotás, egy számomra szinte elképzelhetetlenül kíméletlen világról. Ez is létezik a világban... a megrázó valóságot is látnunk kell. Fejbekólint. Tényleg nem egy limonádé, de nagyon szeretem a drámákat és a valóságalapú filmeket. Többször láttam, és biztos még fogom is.