Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
92

Ithaca

(Ithaca)
 
Deku  2017. 12. 23.

Így kell valamit nagyon elszúrni. Ez a lehető legjobb példája annak, mi az amikor nincs kidolgozva egy történet. A jó filmek között ez nálam nem szerepel sajnos.

 
Sniper  2016. 05. 15.

Nagyon vártam már, hogy Meg Ryant és Tom Hanks-et ismét együtt lássam a vásznon. Meglepetéssel vettem tudomásul, hogy a filmet maga Ryan rendezte. Érdekes, hogy a sok éves színészi praxis után egyes művészek átállnak a kamera másik oldalára és meglepő módon ott sem teljesítenek rosszul. Szép ez a film. Tetszett az is, hogy a már említett két nagy név nem a középpontban villog, hanem keretként végigkíséri a főhős, azaz az általuk megformált házaspár fiának történetét. Remek dráma, meghitt hangulattal.

 
neyto  2016. 03. 04.

Megfogott az a világ, mely életre kelt Meg Ryan első rendezőként jegyzett filmjében. Nagyon szépen kelti életre a szereplőket, finoman bontakoztatja ki személyiségüket és a történet valódi mondanivalója is velük párhuzamosan nyílik meg előttünk. Azt hiszem minden a helyén van: a színészek, a zene, a jelenetek. Nincsenek óriási drámai motívumok, de van sok egyszerű emberi gesztus. nekem nagyon a szívembe írta magát ezzel a projektjével a szőke színésznő.

Meg Ryan
Tom Hanks
 

A történet sok hasonlóságot mutat Az élet komédiája (1943) című film történetével, melynek ötletgyárosa szintén Saroyan volt.

(erare)
 

Az ötletet a film megrendezéséhez Meg Ryan válása kapcsán kapta, ugyanis a Dennis Quaiddel közös élet lezárásakor éppen ezt a regény olvasta.

(erare)
 

A film William Saroyan Emberi történet című regényének mozgóképes adaptációja.

(erare)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.