Az Itt a vége! az egyik legjobb vígjáték, amit az elmúlt időkben láttam, mert mocskosul őszintének tűnik, és pont ez benne a lényeg. Hogy nem az. Hogy az alkotók kiforgatják és megcsavarják a valóságot, vagy a valóság látszatát, és a végén addig csav... Több
Hát imádom ezt a filmet. Nagy rajongója vagyok James Franconak, akár már ezzel is megvehetett volna kilóra ez a film, de nem, nagyon ütős. Gusztustalan, vicces, ütős, imádom. Tele van jó színészekkel, ami csak pozitívum. Nem fog mindenkinek tetszeni, de érdemes megnézni!
Nagyon is jó film. Néha kicsit kiszámítható részekkel, de nagyon sokat lehet rajta röhögni. Csak ajánlani tudom, főleg társaságoknak.
Istenem ekkora baromságot mint ez a film :D brutális. :D Olyan mintha a Hollywoodi nagyágyúk egy partin kitalálták volna hogy csinálnak egy közös filmet és random mindenki mondjon hozzá valami sztorit :D egyszer érdemes megnézni a sok jó szereplő miatt, lehet rajta jókat derülni és szörnyülködni.
Ha valamit, akkor ezt a filmet teljesen felesleges volt leforgatni, és simán el tudom képzelni, hogy az egésznek az ötlete egy hasonló jellegű bulin született, amikor a srácok összeültek, beszívtak, mindenki megevett egy Milky Wayt és kitalálták, hog... Több
A film attól is kuriózum hogy minden színész saját magát alakítja. Nem az a tipikus gagyi katasztrófafilm.
Egy humorral teli film imádom, nagyon sokat nevettem rajta bár nem a hangulata fogott meg a filmnek hanem a gap-ek sokszínűsége, és váratlansága
Alpári humor, eszement történet, de pont ettől lesz jó szórakozás, és tipikus Seth Rogan komédia. A vendégszerepek kárpótolják az embert a néha túlzásba vitt CGI-ért.
Hát ez a film beteg! De mit is várnánk egy ilyen stábtól. Aki ismeri ezeknek a színészeknek a gyakori crossover filmjeit, az szét fogja magát röhögni ezen, rengeteg utalás van benne, rengeteg vicces színész, humorista, beteg humor. A sztori egyébként... Több
Ennek a társaságnak a filmjeit csak akkor fogja élvezni az ember, ha valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt áll, vagy csak szimplán akkor állat, mint ők! Nos én bírom majdnem az összes filmjüket, viszont nem használok semmijen káros anyagot, mert a drog az rossz, érteeeem?
Nekem nem nagyon tetszett. Alapjáraton jó filmnek tartom és humorosnak, de nem minden jött át, ami egy kicsit aggaszt. Én nem mulattam rajta olyan jól mint a szereplők látszólag! :)