Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Jack (2014)

Jack
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
Berto49   2019. 09. 13.

legújabb vélemény

0
Vándorlás a nagyvárosban

Megrendítő élmény, a néző szíve majd’ megszakad, amíg nézi Jack küzdelmét a mindennapi élettel, ahogy a négy éves féltestvérét, Manuelt „pátyolgatja”. Megdöbbentő, hogy ilyen anyának nem nevezhető perszónák léteznek. Az állatok nagy részénél bekódolt ösztön, viselkedésforma az ivadékgondozás. Sanna esetében ez teljes mértékben hiányzott. Felelőtlen, független lényként élte a világát. Egy bakfislányhoz talán még illik is ez a magatartás, de két gyermeket a világra hozva meg kellett volna változnia. A gyerekszereplők kiválasztása telitalálat volt. A kis szöszi Manuel a szófogadás mintaképe volt. Egy szóra követte testvérét, akármennyire is térdig járta a kis lábacskáit. Jack (Ivo Pietzcker) pedig egyenesen tüneményes volt. Van két másik film is, amelyben szerepelt, a bakancslistám újabb filmekkel bővült. Nem nyújt könnyed szórakozást, de lélekben gazdagabb lesz a néző.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

0

Nem túl bonyolult sztori (bár az ajánlóénál azért összetettebb), de a színészi játékok, a pszichológiai motivációk elég kegyetlen pontossága miatt sztem akkor is tetszett volna, ha nem éreznék életrajzi párhuzamosságokat..

 
Vitya   2015. 05. 02.

0

Szomoru, szivszorito drama. En megkonnyeztem. A kitartasrol, a kuzdelemrol szol, es erzelmileg nagyon megfogo, melyen hato. Dramai, megrendito cselekmenyu.

 
Egy kisfiú keresi az anyukáját. Lényegében ennyiről szól a Jack. Edward Berger rendezőnek mégis sikerült egy annyira izgalmas (német) társadalmi drámát képre vinnie, hogy a film teljes 103 percére tökéletesen leköti a néző figyelmét. több»