63% 38 szavazat
Napló kisfiamnak

Napló kisfiamnak

A Journal for Jordan
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
30
Szereplők (30)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum

FILMINFÓ

Mielőtt Charles Monroe Kinget meggyilkolták volna Bagdadban, egy naplót vezetett fia számára, amelyben igyekezett őt tanácsokkal ellátni arról, miként maradhat tisztességes ember a mai világban.

(csd)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2021.12.10. | Telekom TVGO (2022.07.29.) | Netflix (2024.02.20.)

Hol nézheted

Michael B. Jordan
Michael B. Jordan
Chanté Adams
Michael B. Jordan
Chanté Adams
Michael B. Jordan
Michael B. Jordan
Chanté Adams
 
2024.02.24 Majorkas

legújabb vélemény

A valóság írta

Kiderült, hogy Denzel Washington nemcsak kiváló színész, hanem rendezni is tud. A címet most kivételesen nem szedem ízekre, mert hasonlít az eredetire, bár a napló és az idézetek belőle részlegesen szerepelnek a filmben. Maga a történet egy romantikus dráma, nem a naplóról és a benne foglaltakról szól, de Michael B. Jordan szokás szerint remekül alakít. Azt nem tudtam, hogy az amerikai újságírók hotelben élnek, és ott alapítanak családot, de ezt leszámítva realisztikus a film. Nem tudom, mennyire tartották be a készítők az igaz történet szálat, azonban magát a regényt sem ismerem. Ennek tudatában írom ezt a véleményt, a film egyébként tetszett, bár tudjuk már az elején, hogy ennek szép vége nem lesz.

0
 
2022.07.06 Tchiva

Ebben a filmben egy kivételével minden alakítás nagyon meggyőző. A színészek mindannyian úgy néznek ki, mint akik jól érzik magukat, és meggyőzően mutatnak igazi barátokat és családtagokat. Ettől eltekintve ez egy teljesen kusza film, amelyből hiányzik mindenféle koherens irányítás vagy következetes tematikus fókusz.

0