Az alapötlet nem is rossz, de a végére nagyon kifogy a szufla. Azaz inkább azt mondanám, hogy fékezett habzásúak az érzelmek egy ilyen műfajú vígjátékhoz képest. Mintha egy alapvetően érdekes történetet egy pocsék mesélő mondana el. Pedig Jesse Peret... Teljes kritika
Aranyos vígjáték, amiben Chris O' Down olyan magas szinten hozza az idegesítő karakterét, hogy legszívesebben leborítanád a készülékedet. Csodaszép helyeken játszódik, és elég életszagú, hogy szórakoztató élményt nyújtson.
Jó ez a film, de valahogy nem áll össze. Jó kis nüanszok, de az egész nem egységes.
Nagyon könnyed film, nem hagy az emberben nyomasztó érzéseket annak ellenére, hogy egészen komoly valójában a téma. Elgondolkodtató, annyi bizonyos, szóval érdemes megnézni. Ez is bizonyos. :)
Az első fele kevésbé tetszett, főleg Chris O'Dowd karaktere miatt, aki nagyon irritált, valószínűleg ez is volt a cél. A második fele egy nem tipikus, szerethető kis romkom egy kevés drámával.
Viszonylag könnyed romantikus vígjátéknak gondoltam, és nem igazán az lett. És ez nem negatív. Nem egy klasszikus történet, jó benne a csavar, és tetszik maga a formája is a kis vlogszerű részletekkel. Tetszett az ironikus, már-már szarkasztikus humora is.
Nem egy tipikus romantikus vígjáték, de épp ez emeli ki az átlagból. Intelligens, szerethető film remek alakításokkal. A műfaj kedvelőinek szerintem ezen a hétvégén ez a top választás, persze csak a Csillag születik után. :) De a lényeg, bátran merem ajánlani.