40% 48 szavazat
Keleti igazságosztó

Keleti igazságosztó

Assassin's Bullet
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Robert Diggs (Christian Slater), aki a felesége halála után otthagyta az FBI-t, jelenleg a szófiai Amerikai Nagykövetségen dolgozik kulturális területen, és esze ágában sincs ismét rendvédelemmel foglalkozni. Azonban Szófiában egy igazságosztó bérgyilkos elkezdi levadászni a leginkább körözött terroristákat, ezért az amerikai kormány felkéri a nyomozás vezetésére. Közben megismerkedik egy hastáncosnővel a kedvenc klubjában, és randevúzni kezdenek, de a nő rendkívül titokzatos, ami eléggé zavarja Robertet. A gyilkosságok utáni nyomozás során ráadásul olyan érzése van, mintha a helyi nyomozók szándékosan félre akarnák vezetni.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2012.04.01.
Christian Slater
Timothy Spall
Christian Slater
Timothy Spall
Christian Slater
Christian Slater
Donald Sutherland
Christian Slater
Christian Slater
Donald Sutherland
Christian Slater
 
2017.08.18 mamiéstöti2

legújabb vélemény

Christian Slater az egyik kedvenc színészem és ebben a filmben is nagyot alakít, de a maga a film néhol kicsit lapossá válik, azért egyszer meg lehet nézni.

0
 
2016.08.29 lollipopp

Jól szórakoztam a filmen, bár egy kicsit rövidnek érzem, a történet mintha zsúfolt is lenne emiatt, túl gyorsan zajlanak le az események, szinte alig lehet felocsúdni belőle.

0
 
2015.03.25 Stiff

Átlagos és sablonos akció-thriller, Slater alakítása nagyon gyenge és szinte alig tesz hozzá valamit a filmhez, csak szaladgál, néha mond valamit. Egy egy idő után nagyon bosszantó. Maguk a jelenetek tűrhetően vannak megkomponálva, korrekt kameramozg... Több

0