A film Adam Sandler viccesebb filmjei közé tartozik, de annyira nem jó, hogy akik nem szeretik őt megnézzék. Vannak benne jó csajok, de vannak benne idegesítő részek is. Összességében egyszer meg lehet nézni.
Ha csak meghallom Adam Sandler nevét, már attól rosszul leszek, de úgy gondolom, hogy ez a film még az elmegy kategóriába sorolható. Mindenképp egyszer nézhetős. A sztori elég lapos és unalmas, szerencsére Jennifer Aniston jelenléte sokat emel a színvonalon, de nem menti meg a filmet. Egynek azért elment.
Nem lett egy nagy vígjáték a sok millióból az egyik filmezős estéhez tökéletes de távol áll egy igazi kihagyhatatlan vígjátéktól. A szereplők jók benne :)
Az utóbbi évek legjobb Sandler mozija, mostanában csak borzasztóakat csinál. A film végére esett le nekem, hogy már láttam ezt a sztorit, méghozzá a film egy újragondolása az 1969-es Kaktusz virágainak, melyben olyanok játszottak, mint Matthau, Bergm... Több
Adam sandlert és Jennifer Anistont külön-külön is nagyon szeretem, de együtt nagyon jó páros alkotnak, már többször láttam ezt a filmet és még biztos meg fogom nézni máskor is.
A film jó. Ezt a filmet fiúként is megnéztem, attól függetlenül hogy romantikus is. Tele van poénokkal, és szórakoztató párbeszédekkel. Nem rossz de akik az izgalmas filmek kedvelői, azoknak nem tudom ajánlani!
Egyszerű de nagyszerű családi szórakozást nyújt a film. Nem kell tőle nagy dobásokat várni mert nem lesz az. Tényleg csak annyi amit nyújtani akar és az pedig az, hogy kikapcsoljon egy kis időre.
A gyerekek nagyon jól eljátszották a szerepüket. Szórakoztató film, érdemes megnézni. Remek színészek vannak benne. Romantikából sem volt hiány. Remélem lesz második része.
A Kellékfeleség volt talán az első olyan film, amit egy kistermes vidéki moziban láttam, de egyáltalán nem bántam meg (na és most részben azért Brooklyn Decker melleire gondolok szélesvásznon). Ha elvonatkoztatunk attól, hogy mennyi sablonos dolog va... Több
Adam Sandlert nem bírom, tudom, hogy ez az én magánügyem. Ebben a filmben viszont meglepően jó párost alkotnak "Jenistonnal", nem az alpári és altesti humor dominál, szinte sziporkázik mindenki benne.
Nagyon jópofa történet, de sajnos lehetett tudni, hogy mi lesz a történet vége. Ennek ellenére a vicces jelenetek miatt többször is újra nézném! A szereplők hitelesen alakították a szerepüket, és nem volt erőltetett a filmben a szereplők közti párbeszédek!