Kelly hősei

Kelly's Heroes

2016.05.21 Gecko

Nagyon jó kis háborús film. Igazán tetszenek benne a karakterek, valahogy így képzelném el a második világháború amerikai oldalát. Persze kicsit elrugaszkodottabb,humorosabb de anélkül csak egy lenne a sok háborús film közül...

2016.10.01 Lost Silver Book

Katonák, akiknek elegük van már az egész öldöklésből, kizsákmányolásból, harcból, halálból és értelmetlenségből. Mennének már haza a fenébe. Nagyon tetszik a film végén, amikor ott állnak gondolkozva, hogy "A fenébe is emberek vagyunk nem?, Az ellenf... Több

2015.08.04 Aranyhal

Nagyon szórakoztató, lekötő vígjáték, nekem nagyon tetszett, mert a humora egyedi és valóban jó poénokkal teli a téma komolysága ellenére. Színészi alakításban is meggyőző!

2017.11.23 nagysar

Először nem tudtam mit várjak a filmtől aztán a közepe felé már kezdett tetszeni. Egyszerre vicces és tanulságos, és ehhez remek színészek párosulnak. Mindenképp ajánlott :)

2018.04.25 Attila

Áhh hát ez a csúcs remekül eltalált humor feszültség szomorúság talán ez a filmtörténelem egyetlen olyan filmje amiben egyszerűen nincs hiba! Csak böngészd át a szereplistát és sakk-matt :)

2015.03.02 HZ007

Meglepő, hogy vígjáték készült, ami a II. világháború alatt játszódik. De olyannyira jó, hogy talán ez mutatja be leginkább a háborút. Azt, hogy a háború legkevésbé az eszmékről szól, inkább a saját érdekek érvényesítéséről, nemzeteken belül is. Remekül megírt forgatókönyv, amit igazi sztárparádé fokoz.

2015.05.11 xsad60

Egyike a kedvenceimnek a régi filmek közül. Viccesen mutatja be a 2. VH borzalmait, kendőzetlenül mutatja be, hogy a katonák is csak emberek. Mindenkinek ajánlom megtekintésre!

2021.07.25 Drtudor

Ez is olyan alap, amit többször látni kell. Zseniális alakítások, piszok jó karakterek.

2023.04.01 Filmelemző

A klasszikus háborús filmek közül a Kelly hősei a legjobb. Nem hiszem, hogy a maga műfajában készült volna valaha ehhez fogható háborús filmalkotás. A története nagyon jól ki van találva. Nem a szokásos „rohand le, támadd meg, foglald el” történet. N... Több

2016.08.02 Neth

A színészek fantasztikusak, a sztori nagyon jó, kellően humoros, a zenéket eltalálták. Mi kellhet még? Számomra egy megunhatatlan klasszikus, a 50. nézés alkalmával is, és az is marad utána is.

2016.11.01 NED

Clint Eastwoodék nagyon jól alakítják szerepeiket, a humor is nagyon ott van, úgy mint a zenék. Egyszerűen megunhatatlan, egy olyan film amit akár ezredjére is szívesen nézek meg!

2021.04.26 Csaba387973

Amit soha nem lehet megunni

Szerintem már vagy százszor láttam a filmet, szinte le tudnám szinkronizálni... Aki szereti a háborús filmeket és a vígjátékokat, annak kihagyhatatlan. A szereposztás, a színészi teljesítmény már csak hab a tortán. Külön köszönet azért, hogy ismét meg lehetett nézni a moziban.

2017.07.05 TEKERGŐ

Remek film! A zenék tökéletesen illenek bele és nagyon jók a karakterek is jól elvannak találva. EZT A FILMET MINDENKINEK LÁTNIA KELLL! Nekem öröm volt megnézni.

2018.07.20 Gergő528

Nekem az édesapám nagy háborús film rajongó és ő vett rá, hogy nézzem meg a filmet. Nagyon tetszett és meglepő volt számomra, hogy mennyire humoros.