53% 42 szavazat
Kóser játszma

Kóser játszma

Holy Rollers
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
5
Képek (5)
Videók
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Samet a haszid zsidó hagyományok szellemében nevelik szülei, a fiatalember rabbinak készül. A szomszédja, Yosef azonban úgy látja, ennél többet szeretne. Megkörnyékezi, hogy szállítson drogot egy izraeli dílernek. Sam rááll a dologra, melynek következményeként alámerül az éjszakai életbe, a kábítószer világába. Az üzleti érzékének köszönhetően pártfogásba veszi a nagyfőnök. Samnek tetszik ez a mámoros élet, még jobban a főnök csaja, Rachel. Ám előbb-utóbb rájön, hogy mindez nem vezet sehová. Választás elé kerül, hogyan tovább.

Rendező: Kevin Asch
Író: Antonio Macia
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2012.05.12.
 
2015.07.31 dulkap

legújabb vélemény

Igazából a film nem a szó klasszikus értelmében rossz, simán csak baromi unalmas. Egy ilyen témájú filmből sokkal többet kilehetett volna hozni és kicsit keményebb hangvételben is lehetett volna tálalni. De jó volt látni Justin Bartha-t egy keményebb karakter szerepében, mint amihez hozzászoktam nála.

0
 
2015.02.06 Gabor84

Miért nem tudnak a zsidók jó filmet csinálni, ami pénzt is hoz nekik és nem öldöklik őket le bennük? Vígjátékokhoz nem értenek? Ez nem kicsit unalmas lett, attól eltekintve, hogy zsidó srác(ok) a a főszereplő(k).

0

A film összbevétele 302 886 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmet New York-ban forgatták.Szerző: dulkap

#2