Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
9
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 03. 05.
Rég megdöntött sztereotípiára épül

A film abból az ősi elvből indul ki, hogy a kutyák és a macskák ellenségek. Ezt az elavult hitet azonban már sokszor megcáfolta az élet. A problémám az a filmmel, hogy egyértelműen leteszi a voksát ebben a cicás vagy kutyás vagyok kérdésben és csak fekete vagy fehér karakterekkel operál, hiszen a kutyákat állítja be a jófiúnak, a macskákat pedig a velejéig romlott, vérszomjas rossz fiúknak, akiknek egyetlen vágya, hogy hatalomra törjenek. Cicás gazdiként ezzel az elgondolással egyszerűen nem tudok azonosulni és úgy érzem a készítők sem igazán, hiszen (ha jól emlékszem) a második filmben már erőteljesen igyekeznek kompenzálni azzal, hogy a kutyák és macskák összefognak és együtt győzik le az ... több»

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Nem rossz film, gyerek fejjel nagyon szerettem mai fejjel pedig már nem annyira élvezhető. De szerintem az alapigazság az, hogy a macskák valamennyivel tényleg sunyibbak, és alattomosak mint a kutyák. :D


 
hszpp   2017. 02. 05.

Tökéletesen eltalált állatos filmecske. Kutya-macska ellentét,s jo poénok. Az orosz macskák a kedvenceim benne:) igazan szórakoztató!

 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

Kedves kis tanulságos és fantáziadús gyerekfilm egy ősi háború miatt kutyák és macskák ellen. Érdekes kis relatíve kémfilm állatos filmként feldolgozva. Az animáció sajnos nagyon gyenge, de ez még belefér a film kora miatt.

 
Bizsu82   2019. 07. 09.

Nagyon aranyos film. Jól kidolgozottak a karakterek és vicces a film. Korosztály nélkül mindenkinek jó kikapcsolódás lehet. Színvonalas, jól összerakott.

A film összbevétele 200 687 492 dollár volt (imdb.com).

 

Világszerte 200 millió dollárt keresett a film a mozikban, így 2010-ben jöhetett is a folytatás: Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore.

(dulkap)
 

A filmet Kanadában forgatták kb. $60,000,000-ból.

(dulkap)
 

Lou-t alakító beagle, Prada korábban szerepelt a Star Trek: Enterprise-ban (2001) is.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.