Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
69
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Vélemények: Vissza a gyökerekhez (2018)

 
Baranyai István   2020. 03. 25.

legújabb vélemény

Egy szerethető film, megéri megnézni. Ellentétben az amcsikkal azok már nem tudnak vígjátékot csinálni!

 
hsanya182   2018. 10. 31.

Vicces, szórakoztató. Valentin próbálja letagadni a szüleit, de egy véletlen balesetben amnéziás lesz és kiesik neki a nagyvárosi élete, felesége, visszaröppen a régi valóságába. Nehéz lehetett a szinkronszínészeknek ezzel a nehéz tájszólással beszélni. Egyszer érdemes megnézni, aki egy drámai vígjátékra vágyik a régi szép idők felevenítése végett :)


 
MMcFly2015   2018. 11. 05.

Danny Boon filmjei már nem annyira tudnak lázba hozni a vígjátékok terén, mint régen. Valahogy az utóbbi alkotásainál a komikuma túl van tolva. Olvastam, hogy a Vissza a gyökerekhez Franciaországban sikeres mozi lett, viszont ide haza ez nem jön át. Elítélni nem tudom, mert bizonyára kiküldenénk az Üvegtigrist, ők sem ,,értékelnék" a film 90%-át. Viszont észak-franciaországi tájszólásra alapozni a humor forrását elég merész dolog. Ezt sajnos magyar szinkronnal, de még felirattal nehezen élvezhető, inkább idegesítő - mint vicces. Fél óra után meg tudtam szokni, de az biztos, hogy ront az élményen, és ezt Danny Boon szokásos játéka sem tudja megmenteni. Pierre Richard neve nekem örökre egy alap, ha francia vígjátékokról van szó, de azt le kell szögezni, hogy sajnos mellékszereplőként is annyira fölösleges és erőltetett ebbe a filmbe, hogy csak a korára való hivatkozásra lehet fogni, miért is vállalta el. Ne gondoljuk megtekintés előtt, hogy a neve húzóerő lenne. Danny Boon új filmjének van egy (sablonos) mondandója a családról, és néhol meg tudott nevettetni, viszont összességében egy átlagosnak mondható, itthon okkal nem túl jóra értékelt francia komédia.

 
WaldyxMan   2018. 06. 16.

Nem rajongok a francia vígjátékokért, de ez most még nekem is tetszett. Jól összerakták, jóféle a humora és van az egésznek egy lendülete, ami miatt gyakorlatilag elrepül vele az idő. Ha ki akarsz kapcsolódni, ez a film abszolút alkalmas rá.

 
michal   2018. 06. 15.

A sztori egész jó volt, és meg is tudott nevettetni, de az átlagosnál nem mondanám jobbnak. Láttunk már ilyet százat, és fogunk is még. Ha lemaradsz róla, nem történik semmi, de ha mégis megnézed, nem fogod megbánni a mozijegy árát.

 
P   2019. 07. 20.

A film tökéletesen bemutatja a valóságot. Sok ember küzd azzal a a problémával, hogy ha bekerül a tehetős és népszerű rétegbe, vajon mit szólnának hozzá, ha kiderülne, hogy a szülei szegény és egyszerű emberek. Sokan emiatt a családjuknak fordítanak hátat, ami vitákat és széthullást eredményez, ahogy itt is láthattuk. Végül a filmben minden jóra fordul, ámbár a valóságban máshogy végződnek a dolgok. A témája jó a filmnek, a humora is viszonylag élvezhető, de másodjára biztos nem tudnám úgy végignézni, mint elsőre.

 
Phalanx   2018. 06. 12.

Az egyik szemem sír a másik nevet. Jó kis vígjáték, annyi bizonyos, de nekem egy kissé keserédes volt, persze a film erre nem különösebben erősít rá. De ettől független valahogy volt ebben a történetben nekem valami, ami adott hozzá némi tartalmi mélységet is.

 
bob.007   2018. 06. 09.

Sima egyszer nézhető alkotás, az ember nem fog rajta sokat rágódni, de nagyon jól lehet rajta ellenben szórakozni. Amolyan ízig-vérig francia vígjáték, amire Pierre Richard személye még rá is tesz egy lapáttal. :) El is fogott egy kis nosztalgikus érzés tőle.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.