Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
6
Videók
 
WaldyxMan   2018. 06. 16.

Nem rajongok a francia vígjátékokért, de ez most még nekem is tetszett. Jól összerakták, jóféle a humora és van az egésznek egy lendülete, ami miatt gyakorlatilag elrepül vele az idő. Ha ki akarsz kapcsolódni, ez a film abszolút alkalmas rá.

 
michal   2018. 06. 15.

A sztori egész jó volt, és meg is tudott nevettetni, de az átlagosnál nem mondanám jobbnak. Láttunk már ilyet százat, és fogunk is még. Ha lemaradsz róla, nem történik semmi, de ha mégis megnézed, nem fogod megbánni a mozijegy árát.


 
Phalanx   2018. 06. 12.

Az egyik szemem sír a másik nevet. Jó kis vígjáték, annyi bizonyos, de nekem egy kissé keserédes volt, persze a film erre nem különösebben erősít rá. De ettől független valahogy volt ebben a történetben nekem valami, ami adott hozzá némi tartalmi mélységet is.

 
bob.007   2018. 06. 09.

Sima egyszer nézhető alkotás, az ember nem fog rajta sokat rágódni, de nagyon jól lehet rajta ellenben szórakozni. Amolyan ízig-vérig francia vígjáték, amire Pierre Richard személye még rá is tesz egy lapáttal. :) El is fogott egy kis nosztalgikus érzés tőle.

Dany Boon
Laurence Arné
Line Renaud
Valérie Bonneton
Guy Lecluyse
Line Renaud
Dany Boon
Pierre Richard
Dany Boon
Pierre Richard
Valérie Bonneton
Line Renaud
Dany Boon
Guy Lecluyse
Valérie Bonneton
Guy Lecluyse
Line Renaud
Dany Boon
Pierre Richard
 
Valódi vígjáték, amely minden korosztály számára ajánlott. több»
 
A franciáknál szétverte a pénztárakat Dany Boon aktuális vígjátéka, ami abból a szempontból mindenképpen érthető, hogy nekik biztos vicces, ha egy film arról szól, hogy jönnek a pikárd nyelvet beszélő északiak, és rácsodálkoznak a kicsit sem praktikus dizájnbútorokra. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.