Elrabolták

Elrabolták

Rapito

Hirdetés

A tizenkilencedik század második felében járunk, és forradalmi változások söpörnek végig a viharos Olaszországon. Egy éjszaka a pápai gárda betör a zsidó Mortara család házába, azzal a paranccsal, hogy a hatéves Edgardót elfogják.
A fiú állítólag titokban megkeresztelkedett, és mostantól… Több

Ország: Németország, Franciaország, Olaszország
Premier (HU): 2024.01.25.
Forgalmazó: Vertigo

2026.04.27 Ahoj poplacsek

Érdekes történet, de nem ragadott magával különösebben. Mindenesetre jó, ha az egyházak nem kapnak állami szintű jogosítványokat, mert abból ilyen agyrém sztorik kerekedhetnek ki.

2024.01.29 Péter

Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ennek a filmnek egyszerűen nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Nem igazán tudtam átérezni ennek a történetnek a fontosságát, bár elhuszem, hogy valaki ettől még annak tartja.

2024.01.25 LACCCCCCCI

Bár tele van fesztültséggel ez a film, valahogy nagyon lepereg, talán egy kissé felszínes is marad bizonyos pontokon. De nem akarok lepontozni, még így is egy erős három csillagot tudok rá adni.

A film 1 212 410 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 609 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Marco Bellocchio olasz rendező korábban olyan filmalkotásokkal jelentkezett, mint Az első áruló, az Öklök a zsebben és a Szép álmokat.Szerző: Csillag Lajos