Érdekességek

A hajfonat

La Tresse

A film 14 828 855 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 6 385 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A film francia, kanadai, olasz és belga együttműködésben készült, tükrözve a történet globális jellegét.Szerző: Csillag Lajos

A film zenéjét Ludovico Einaudi szerezte, aki lírai és érzelmes dallamaival járult hozzá a történet hangulatához. Szerző: Csillag Lajos

A forgatás 2022. március 11-én kezdődött Indiában, majd Olaszországban és Kanadában folytatódott, hogy hitelesen ábrázolják a karakterek környezetét.Szerző: Csillag Lajos

Laetitia Colombani nemcsak rendezőként, hanem íróként és színésznőként is ismert Franciaországban.Szerző: Csillag Lajos

A film angol, francia és hindi nyelven készült, tükrözve a karakterek sokszínű kulturális hátterét. Szerző: Csillag Lajos

A cselekmény három nő életét követi nyomon Indiában, Olaszországban és Kanadában, akik soha nem találkoztak, de sorsuk szorosan összefonódik.Szerző: Csillag Lajos

A film alapjául Laetitia Colombani 2017-es, több mint 2 millió példányban eladott regénye szolgál, amelyet 28 nyelvre fordítottak le.Szerző: Csillag Lajos