Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
66

Last Days in the Desert (2015)

Last Days in the Desert
Filmadatlap
 
12
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
7
Videók
 
dakod   2016. 06. 05.

Ezt a filmet is azok közé sorolom, mint a Stigmatát vagy a Passiót: látni kell, hogy szélesedjen a látókörünk a vallási dolgokat illetően. Nem annyira jó ez a film, de nem is mondanám rossznak. Lassan mozdul előre a története, nincs nagy cselekménye, inkább gondolkodós és vívódós film, amivel nem is volna gond. De gyakran elvesztettem a fonalat, mert elkalandoztak közben a gondolataim, nem tudott lekötni.

 
Sniper   2016. 03. 30.

Ewan McGregor, mint Jézus Krisztus? Hát, ezt meg kell nézni! - gondoltam kételkedve a filmről olvasván a neten. Kellemesen csalódtam, habár efféle fura Isten Fia ábrázolást még nem láttam. Szerintem a világ egyik legnehezebb szerepei közé tartozik a Teremtő egyszülöttjének megformálása, legyen szó színdarabról vagy filmről. Csak találgathatunk milyen lehetett, hogyan gondolkodhatott, hogyan nézhetett ki és miként viselkedett az egyes helyzetekben. McGregor nekem nem volt hiteles. Szerintem ehhez a szerephez kell némi lelki tisztaság és alázat, de ezt nem éreztem a színész játékából. Jó volt, tetszett, de mégis hiányérzetem volt utána.

Ewan McGregor
Tye Sheridan
Ciarán Hinds
Ayelet Zurer
Tye Sheridan
Ayelet Zurer
Ewan McGregor
Tye Sheridan
Ewan McGregor
Ciarán Hinds
Ayelet Zurer
Ewan McGregor
Tye Sheridan
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.