Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
79%

Last Vegas (2013)

Last Vegas
Filmadatlap
 
26
Szereplők
65
Vélemények
22
Képek
1
Videók
Last Vegas
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

0

Tanmese az öregkori életről,barátságokról,megbocsájtásról.A prímet nálam már megint Freeman,De Niro,és most Michael Douglas viszi.Kline szerintem kissé háttérbe szorul,bár gondolom a forgatókönyv szabályai szerint!Aranyosak,házzsártosak,morognak,doho... több»

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

0

Parádés a szereposztása ennek a kissé kliséken alapuló filmnek, de ez se javítja fel annyira. Néhol elnevettem magam, de a poénokkal spóroltak szinte végig.


 
indingo   2019. 08. 17.

0

Helyes, humoros film a barátságról, elmúlásról, vágyakról. Remek színészgárdát sikerült megnyerni maguknak a készítőknek, nem semmi csapat.

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Hatalmas film lett, Robert De Niro kétségtelenül nagyon jópofa színész. Remek volt a színészi gárda és persze a poénok is nagyon ügyesen elvoltak találva benne.

 
Berto49   2018. 11. 29.

0
Öreg ember, nem vén ember

Ilyen szereplőgárdával művészet nem kiemelkedő filmet készíteni. Mégis sikerült! Ki kell emelni, hogy nem a színészeken kell elverni a port, hanem a forgatókönyv silány voltán. Négy sokkal jobb napokat látott és kiváló filmek szereplői, manapság pedig öregedő férfisztárok; M. Douglas, De Niro, M. Freeman és K. Kline gyerekkoruk óta barátok. A fiatalos Douglas hetvenévesen házasságot tervez, ezért legénybúcsút rendeznek Vegasban. Nem olyan ízléstelen, mint a „Másnaposok”, de nem igazán jó film, tipikusan az „oké, elmegy” kategória. M. Freeman ebben a filmben végre nem a szokásos mufurc figurát alakította, néha még nevetett is!. Kár, hogy a színészek is öregszenek, de mit lehet tenni, ők is emberek.

 
Szilonka   2018. 04. 10.

0

Vígjátéknak vígjáték, bár egy két poénon kívül azért nem röhögtem magam halálra. A szereposztása figyelemfelkeltő így jobban eladható. Kicsit az elmúlásról szólt nekem.

 
TomÁcs   2016. 05. 09.

0

Nekem tetszett a film 1x-2x meg lehet nézni. Van benn egy kis báj, bizony elmúlik a fiatalság, de öreg ember nem vén ember. Voltak benne kellemes poénok is.

Galéria (22)

Kevin Kline
Morgan Freeman
Robert De Niro
Robert De Niro
Mary Steenburgen
Robert De Niro
Michael Douglas
Kevin Kline
Morgan Freeman
Kevin Kline
Robert De Niro
Jerry Ferrara
Romany Malco
Kevin Kline
Morgan Freeman
Robert De Niro
Morgan Freeman
Michael Douglas
Kevin Kline
Mary Steenburgen
Robert De Niro
Romany Malco
Michael Douglas
Morgan Freeman
Jerry Ferrara
Morgan Freeman
50 Cent
Romany Malco

Videók (1)

A film összbevétele 134 409 025 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatást 2012 novemberében kezdték Las Vegasban, majd november végétől Atlanta városában folytátták Georgiában.

(ps)
 

A filmben Archie a U.S. Airforce egyik veteránja. Érdekesség, hogy Morgan Freeman, aki a karaktert alakítja, szintén itt szolgált. A filmben látható fiatalkori fényképek valóban Freemanről készültek, amikor még a légierőnél szolgált.

(ps)
 

A film eredetileg R besorolású (18+) lett volna az USA-ban, de a filmeseknek sikerült kilobbizni a PG-13 (13 éven aluliaknak nem ajánlott) besorolást.

(ps)
 

A főszerepekben látható színészek valamennyien elnyerték már az Oscar-díjat.

(ps)
 

Billy szerepére Jack Nicholson neve is szóba került.

(ps)
 

A történet szerint a férfiak mind hatvan fölöttiek, de a forgatás idejére csak Kevin Kline töltötte be a hatvanadik életévét.

(ps)